DELICTE CONTRA LA SALUT PÚBLICA

La policia local de Parets deté un menor per un delicte relacionat amb la venda d'estupefaents

El detingut, de 17 anys, hauria venut presumptament aquestes substàncies a dos nois de 13 anys per al consum propi

policia-local-1569527303526

policia-local-1569527303526

1
Es llegeix en minuts

La patrulla de servei de la policia local de Parets del Vallès ha procedit a la detenció d’un noi, menor d’edat, per un presumpte delicte relacionat amb la venda d’estupefaents.

Els fets es van produir cap a les 19 hores de dilluns passat 21 d’octubre, quan els agents feien la patrulla rutinària pels carrers del municipi, i van observar uns moviments estranys d’intercanvi entre un grup de quatre persones. Immediatament van procedir a la identificació i registre dels tres nois i una noia, tots ells menors d’edat, i se’ls va requisar petites dosis d’estupefaents.

Posteriorment, es va poder comprovar que un dels nois, de 17 anys, que estava acompanyat d’una noia, venien aquestes substàncies a dos nois de 13 anys, que els adquirien presumptament per a consum propi.

El venedor va ser detingut per un presumpte delicte contra la salut pública i traslladat a la comissaria de Mossos, on s’han obert les diligències pertinents.

Notícies relacionades

Quant a la resta dels menors, es va procedir a avisar els pares i únicament se’ls pot interposar una denúncia administrativa.

Més notícies de Parets

Temes:

Drogues