CAMPANYA SOLIDÀRIA

Parets del Vallès es mulla per l'esclerosi múltiple

La campanya es va iniciar el 1994, des d'aleshores, Parets ha participat sempre per recaptar fons per investigar la malaltia

mullat-per-lesclerosi

mullat-per-lesclerosi

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Ja fa 26 anys que Parets del Vallès se suma a la iniciativa solidària‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’. Des que es va posar en marxa la campanya, el 1994, Parets ha recolzat les accions contra aquesta malaltia i té una de les 27 piscines de tot Catalunya que hi han participat any rere any.

Aquest 2019, Parets tornarà a mullar-se i convida tothom a participar. L’activitat es durà a terme aquest diumenge 14 de juliol, de 10 h a 15 h, a la Piscina Municipal Miguel Luque. Tots els participants obtindran un diploma nominal amb els metres solidaris que han nedat.

“L’objectiu de la celebració és que durant un dia tots puguin mostrar la solidaritat cap a les 9.000 persones que tenen aquesta malaltia a Catalunya nedant a les piscines que participen en la campanya, i recaptar fons per a la investigació”, expliquen des de l’Ajuntament.

Més opcions per ajudar

Per col·laborar, també es podrà adquirir la tovallola del 'Mulla’t', la samarreta, la bossa, el barret i una ampolla d’acer inoxidable de 630 ml a la piscina Miguel Luque durant l’esdeveniment.

D’altra banda, des de fa uns anys, la iniciativa compta amb la venda de l’Oli delMulla’t, un oli elaborat per petits productors catalans sota la marca Olis de Catalunya que, durant tot el mes de juliol, es podrà comprar a més de 1.000 supermercats de tot el país. Per cada ampolla venuda, Olis de Catalunya cedirà un euro a la Fundació Esclerosi Múltiple, sense cost per al consumidor.

¿Què és l’esclerosi múltiple?

Notícies relacionades

L’esclerosi múltiple és una malaltia neurodegenerativa del sistema nerviós central que afecta el cervell i la medul·la espinal. Quan la mielina, una substància que envolta i protegeix les fibres nervioses, és destruïda o danyada, l’habilitat dels nervis per mantenir la connexió amb el cervell s’interromp, produint l’aparició dels símptomes de la malaltia.

Més notícies de Parets del Vallès en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA