ROBATORI FRUSTRAT

La policia local de Parets del Vallès evita un robatori a la Biblioteca Can Butjosa

La detenció de l'arrestat va ser possible gràcies a la trucada d'alerta d'un veí que va sentir cops i "sorolls estranys" a la zona

policia-4-1561631886

policia-4-1561631886

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La matinada del dijous 27 de juny, al voltant de les 5 del matí, la policia local de Parets del Vallès va detenir un individu a les dependències de la Biblioteca Can Butjosa per un presumpte delicte de robatori amb força.

L’alerta es va produir arran de la trucada d’un ciutadà que va avisar la policia sobre uns cops i sorolls estranys que se sentien per la zona. La patrulla de guàrdia es va desplaçar fins allà i va comprovar que uns dels vidres de la biblioteca estaven trencats.

Una vegada a l’interior de l’equipament, els policies van detectar la presència del presumpte lladre i han procedit a la seva detenció. L’home ha passat a disposició judicial i se li han obert diligències per un presumpte delicte de robatori amb força.

La policia local ha posat de manifest la importància de la col·laboració ciutadana que, en aquesta ocasió, ha aconseguit frustrar el robatori a la biblioteca.

Un altre detingut

Notícies relacionades

Posteriorment, la patrulla de servei es va desplaçar fins a l’estació de tren de Parets on, davant de la negativa a l’intentar identificar-lo, va ser detingut un noi per resistència a l’autoritat i intent d’agressió a un agent de la policia.

Més notícies de Parets 

Temes:

Biblioteques