CANVI DE GOVERN

Sumem Esquerres farà alcalde de Parets al republicà Jordi Seguer al ple de constitució d'aquest dissabte

La formació encapçalada per Casandra Garcia ha apostat per donar el seu recolzament a Ara Parets ERC i entrar a formar part del nou govern municipal

130620-ajuntament-1560324982

130620-ajuntament-1560324982

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest dissabte 15 de juny, a les 12 del migdia, a la Sala Basart Cooperativa, tindrà lloc el ple de constitució de la nova corporació municipal per a la legislatura 2019-2023 i l’elecció de l’alcalde de Parets del Vallès que, com ja ha avançat aquest diari, serà el republicà Jordi Seguer.

I és que les bases de Sumem Esquerres a Parets s’han decantat per recolzar a Parets del Vallès a un nou executiu format per ERC, Sumem i JxCat, que governarà amb majoria absoluta els pròxims quatre anys sota l’alcaldia de Jordi Seguer (ERC), i que substituirà el socialista Francesc Juzgado.

Segons expliquen a aquest diari fonts de la negociació, que es van assentar la tarda del 13 de juny després de les votacions de Sumem Esquerres, el pacte es materialitzarà en la investidura del pròxim dissabte a falta de tancar “petits detalls” relatius a les diferències entorn de la qüestió nacional entre Sumem i les dues formacions independentistes.

El consistori de Parets està format per 17 regidors. Així doncs, i si no hi ha cap imprevist d’última hora, segons apunta el medi local ‘SomParets’, aquest dissabte es formarà un nou govern municipal amb el republicà Jordi Seguer com a alcalde, i un equip de govern que, presumiblement, el formaran Montserrat Folguera, Kènia Domènech, Enrique Villegas i Montserrat Lara (Ara Parets ERC), Casandra Garcia, Rosa Martí i Luis Moreno (Sumem Esquerres a Parets) i Neus Jordà (Parets per la República).

Notícies relacionades

Per la seva part, a l’oposició es trobaran els socialistes Francesc Juzgado, Maria Ojara Valdivia, Maria Gorina, Antoni Fernàndez, Laura Lozano, Francisco José de la Torre i Miquel Pérez, així com el regidor de Ciutadans, Manuel Losada.

Més notícies de Parets