El propietari de Mango ven la nau de Parets del Vallès per 25 milions d'euros

La instal·lació, que havia sigut el 'hub' internacional de l'empresa, ha estat comprada per l'operador logístic gallec Jevaso

mango-parets

mango-parets

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’empresari català Isak Andic –fundador i propietari de Mango– ha decidit vendre l’antiga nau que hi havia a Parets després del trasllat de part de l’activitat al nou centre de Lliçà d’Amunt. Així ho ha explicat el mitjà local SomParets, que s’ha fet ressò d’una informació del diari Expansión.

El traspàs es va efectuar el segon semestre del 2018, quan Punta Na, l’empresa directora d’expansió de Mango, va vendre la nau per 25 milions d’euros a un dels operadors logístics espanyols més grans, l’empresa gallega Jevaso, que dona servei a grans grups de moda, com Inditex.

Quant a la nau de Parets, té una superfície de 35.000 metres quadrats i quan va obrir, el 2008, es va convertir en el hub internacional de Mango, amb capacitat per distribuir unes 30.000 peces de roba. Ara es continuaran duent a terme una part de les activitats de Mango a la fàbrica paretana, però la resta serà per a l’activitat de Jevaso.

L’altra nau de Mango

Segons informa SomParets des de finals del 2018, tota la roba de Mango es distribueix des del centre de Lliçà d’Amunt, una nau que tampoc pertany a Isak Andic, ja que es va vendre al grup belga VGP, i l’empresa d’Andic va passar a ser-ne l’arrendatari.

Notícies relacionades

Finalment, el setembre del 2018 aquesta última nau va passar a mans de la britànica Tritax, que es va estrenar al mercat espanyol, i va aconseguir la plataforma logística de la cadena tèxtil a Lliçà d’Amunt per 150 milions d’euros. 

Més notícies de Parets