ACTIVITATS NADALENQUES

Parets del Vallès es prepara per a un Nadal ple d'activitats

El municipi organitza múltiples iniciatives per animar aquestes festes

zentauroepp20935758 on navidad181217132033

zentauroepp20935758 on navidad181217132033

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Després de l’èxit de la Fira de Santa Llúcia, que es va celebrar el cap de setmana passat, i amb el pessebre de taula més gran de tot Catalunya ja inaugurat, Parets del Vallès es prepara per viure uns dies plens de màgia i il·lusió, amb diverses activitats relacionades amb aquestes dates tan assenyalades.

La primera activitat del calendari nadalenc serà a la Biblioteca Can Butjosa, aquest dijous 20 de desembre. Es diu l’Hora del Conte Especial de Nadal, amb faules nadalenques i cançons de la Caro von Arend.

L’endemà, el divendres 21 de desembre, al Teatre Can Rajoler, es farà la presentació del llibre commemoratiu del Centre Excursionista de Parets '50 anys del CEP i ... pujant' de Francisco de la Torre. A partir de les 21 hores, al Casal de Joves Cal Jardiner, tindrà lloc el sopar popular de Nadal i actuacions de Combo Latino, Combo Mediterráneo, Friday Mood i Ian Vico.

El mateix dia, grans i petits podran disfrutar de l’obertura de la pista de gel, que aquest any s’instal·larà a la plaça de la Vila. I, a sota, els visitants podran descobrir el pessebre de taula més gran de Catalunya, obert fins al 27 de gener.

La trobada poètica 'Nadal de cultures’ del Niu d’Art Poètic; les nadales a càrrec dels Coros Rocieros; la carrera solidària "CorreParets 2018. Si tu corres, jo jugo", que tindrà lloc diumenge 23 de desembre; el concert circular del CEM María Grever, i la festa per a la gent gran al pavelló, seran altres de les moltes activitats organitzades en motiu de les festes a Parets.

Per als més petits

El dimecres 26 de desembre serà un dels dies més esperats dels nens amb la visita de Teia, el Tió, que organitza la Comissió de Festes i el grup La Compañía al poliesportiu municipal. A les 19 hores, al Teatre Can Rajoler, es podrà veure l’espectacle nadalenc ‘Pastorets, cap a Parets’ a càrrec de la Companyia Riallera de Joves Paretans.

Finalment, el dia 5 de gener, els més petits disfrutaran d’una tarda màgica amb l’arribada delsReis Mags que sortiran a les 17.30 de Can Vila i arribaran a la plaça de la Vila a les set de la tarda. 

Cap d’Any

El 31 de desembre, a la una de la matinada, al poliesportiu municipal Joaquim Rodríguez, se celebrarà la gran revetlla de Cap d’Any  amenitzada per DJ Hueso. El preu de l’entrada anticipada és de 12 euros i 15 euros a la taquilla i inclou una consumició i una bossa de cotilló.

Notícies relacionades

Finalment, dimarts, 1 de gener, el nou any arriba al Teatre Can Rajoler amb el tradicional concert de Cap d’Any, amb 'Nadal Big Band’, a càrrec de Vicens Martín Dream Big Band i Gemma Abrié.

Més notícies de Parets 

Temes:

Nadal