DIA MUNDIAL DE L'AIGUA

Parets celebra la 'Setmana del Planeta' amb tallers sobre l'ús responsable de l'aigua

De la mà de l'Escola de la Natura, l'Ajuntament de Parets pretén sensibilitzar la població

Escola de la Natura de Parets del Vallès.

Escola de la Natura de Parets del Vallès.

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Amb motiu del Dia Mundial de l'Aigua, Parets del Vallès se suma a les ciutats que celebren la 'Setmana del Planeta' entre el 22 i 24 de març. 

De la mà de l'Escola de la Natura, l'Ajuntament de Parets pretén sensibilitzar la població de la degradació del planeta i conscienciar sobre l'ús eficient i responsable de l'aigua.

La primera activitat es durà a terme el dijous 22 de març a les 16.45 h a la plaça de la Salut, amb tallers i contacontes per als més petits sobre la necessitat de promoure un ús sostenible de l'aigua.

'L'hora del Planeta'

L'endemà, de 16.30 h a 18.30 h, serà el torn de la tarda de portes obertes a l'estació meteorològica Pau Vila, perquè qui vulgui pugui conèixer de prop com funciona aquesta instal·lació municipal adscrita al METEOCAT.

Finalment, el dissabte 24, 'L'hora del Planeta' connectarà centenars de milions de persones arreu del món perquè actuïn contra el canvi climàtic i la pèrdua de la biodiversitat amb una apagada de llums de 20.30 a 21.30 h.

Notícies relacionades

L'Ajuntament se sumarà a aquesta acció, durant aquest mateix horari, amb l'apagada de la llum de la plaça de la Vila, la plaça Dr. Trueta i la plaça de la Salut.

Més notícies de Parets a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Aigua