SEGURETAT

Parets del Vallès activa el pla d'emergències Neucat davant les intenses nevades

Per garantir la seguretat dels conductors, en alguns carrers s'ha tallat al trànsit

Un càmera de televisió grava l’estat d’una carretera durant una tempesta de neu. 

Un càmera de televisió grava l’estat d’una carretera durant una tempesta de neu.  / Juan Carlos Cardenas

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L'Ajuntament de Parets del Vallès va activar ahir el pla d'emergències Neucat davant les intenses nevades que cauen, des de la matinada de dimarts, a tot el municipi.

Protecció Civil i la Policia Local es troben en fase d'alerta i han tallat el trànsit, per garantir la seguretat dels conductors, en alguns dels carrers que podrien arribar a resultar perillosos, tot i que els talls no afecten cap de les vies principals.

Pel que fa als centres escolars, actualment es troben tots oberts en qualitat de serveis mínims, a l'espera de l'actualització de les notícies sobre el temporal de neu. Per motius de seguretat, avui no s'instal·larà el mercat situat al Camp de les Peces.

Pla per a nevades

Des d'ahir, i mentre duri la nevada, es continuarà abocant sal en diferents llocs de la ciutat, tant a la calçada com a les voreres, i a l'entrada de les escoles.

Notícies relacionades

L'Ajuntament de Parets va aprovar, el desembre de 2010, el pla específic d'actuació per a nevades. El pla, elaborat pel servei municipal de Protecció Civil, compta amb un manual d'actuació i programa d'implantació i manteniment que determina els protocols a seguir en cas que es produeixin nevades al municipi.

Més notícies de Parets a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA