Alfombra vermella

L’entrevista més arrogant i incòmoda de Hugh Grant als Oscars 2023

Amb frases breus i de forma ‘maleducada’: així ha respost l’actor a les preguntes de la model i presentadora Ashley Graham

  • DIRECTE | Així va ser la cerimònia de lliurament dels premis Oscar 2023: guanyadors i pel·lícules nominades

  • L’alfombra vermella dels premis Oscar 2023

  • Llista de guanyadors dels Oscars 2023

L’entrevista més arrogant i incòmoda de Hugh Grant als Oscars 2023

EFE/EPA/CAROLINE BREHMAN

3
Es llegeix en minuts

Els Premis Oscarson un dels esdeveniments de l’any, i sens dubte també un dels esdeveniments que fan parlar més. Després de l’èpica bufetada de Will Smith a l’actor Chris Rock l’any passat, ‘estatueta d’or’ al moment més incòmode de l’edició 95 dels guardons, se l’emporta Hugh Grant. Els fets han passat durant l’alfombra vermella prèvia als premis més importants del cine, celebrats aquest 12 de març al Dolby Theatre, situat a Los Angeles (Califòrnia, Estats Units).

Breu, però intens

La model i presentadora Ashley Graham ha sigut elegida pel mitjà nord-americà ABC per xerrar amb les celebritats que han assistit a l’esdeveniment, entre les quals hi havia l’actor anglès de 62 anys Hugh Grant. Amb gran entusiasme, Graham inicia l’entrevista amb l’intèrpret preguntant allò que «li agrada més de venir als Oscars», a la qual cosa l’actor de ‘Love Actually’ respon amb un notable sarcasme: «És fascinant, tothom és aquí. És la ‘fira de les vanitats’«.

«¿T’emociona veure guanyar algú o tens esperances que guanyi algú?», és la següent qüestió sobre la qual la model de talles grans interroga el guanyador d’un Globus d’Or, al qual aquest respon de forma breu amb un: «No. Ningú en particular».

Fent un esforç sobrehumà per mantenir viva l’entrevista, Graham intenta dirigir la conversa a la vestimenta de Grant, preguntant-li «¿què portes posat?» a la qual cosa aquest contesta una vegada més amb escasses paraules: «Simplement el meu vestit».

Finalment, amb tots dos visiblement incòmodes, la presentadora elogia el thriller ‘Puñales por la espalda: El misterio de Glass Onion’ (2022), on l’entrevistat fa un petit cameo, i interroga Grant sobre si «és divertit gravar una cosa així». Lluny de mostrar una mica de simpatia, el de ‘Notting Hill’ contesta que «amb prou feines hi soc. Hi surto com uns tres segons».

Notícies relacionades

Malgrat la tensió del moment, la model no es rendeix i li reformula la pregunta. «Sí, però tot i així hi vas aparèixer i et vas divertir ¿veritat?». «Gairebé» són les últimes paraules de l’actor.

¿Actitud estúpida o preguntes estúpides?

Sense acomiadar-se i ‘rodant els ulls’ l’actor conclou l’entrevista de tot just un minut i mig. No obstant, lluny de poder oblidar aquest moment, el vídeo s’ha viralitzat a internet amb opinions dividides sobre l’actitud de l’intèrpret. Alguns el qualifiquen d’‘arrogant’ o ‘maleducat’, mentre que altres internautes surten en la seva defensa culpant la model per tenir ‘poca preparació’ i per unes ‘preguntes estúpides’ que mereixen ‘respostes estúpides’, a més de no conèixer la ‘personalitat poc comuna’ de l’actor.

Temes:

Cine