Premis de cine

Oscars 2023: ¿Per què les estrelles desfilaran per una alfombra de color xampany?

¿Bufetada o cop de puny? Així ha sigut l’agressió de Will Smith a Chris Rock

L’Acadèmia de Hollywood va desplegar aquest dimecres, 8 de març, una alfombra que per primera vegada en dècades no serà vermella

Oscars 2023: ¿Per què les estrelles desfilaran per una alfombra de color xampany?

Stefani Reynolds / AFP

2
Es llegeix en minuts
EFE

Les estrelles que acudeixin a la gala dels Oscars 2023 aquest diumenge desfilaran per primera vegada en dècades per una alfombra que no serà vermella sinó color xampany, i que ha deixat ja desplegada aquest dimecres l’Acadèmia de Hollywood.

«La gent es pregunta si hi haurà violència aquest any, esperem que no, però crec que la decisió que l’alfombra sigui color xampany ens demostra com estem de confiats que no es vessarà sang», va dir fent broma el presentador principal d’aquesta 95a edició dels Premis,Jimmy Kimmel, minuts abans del desplegament.

Una broma amb què Kimmel recordava la bufetada que Will Smith va clavar a Chris Rock durant la cerimònia de l’any passat, un incident que va eclipsar aquella cerimònia i que l’Acadèmia, que va ser criticada per reaccionar tard, espera ara deixar enrere.

El canvi de color de l’alfombra que ja no és vermella no és més que una decisió d’estil, segons els responsables de l’Acadèmia.

Per al dia i la nit

«Li demanem al nostre equip (encarregat de la decoració) un estil que anés bé per al dia i per a la nit», va justificar Bill Kramer, director de l’Acadèmia, present en aquest acte junt amb la presidenta de la institució, Janet Yang.

El xampany de l’alfombra contrasta amb el vermell fosc de les cortines, el blanc de les columnes del teatre de la decoració, que es completa amb les icòniques estatuetes.

Primers acudits

Mentre tres persones de la producció desplegaven els dos enormes rotllos d’alfombra, Kimmel, que ha sigut tres vegades conductor dels guardons, va aprofitar per fer els seus primers acudits.

«Això és probablement el més tonto que els ha tocat cobrir», va dir als periodistes Kimmel.

Grans actuacions

També va assegurar que la producció d’aquest any té «grans plans» per a la gala, que comptarà, entre d’altres, amb les actuacions musicals de Rihanna, Diane Warren i Sofia Carson, David Byrne, Stephanie Hsu i Son Lux.

Per l’alfombra xampany dels Oscars s’espera que desfilin estrelles nominades com Cate Blanchett, Michelle Yeoh, Ana de Armas, Austin Butler, Colin Farrell i Brendan Fraser, tots nominats, entre altres en les categories principals d’interpretació.

Notícies relacionades

Els films que es disputen el títol de millor pel·lícula són «All Quiet on the Western Front», «Avatar: The Way of Water», «The Banshees of Inisherin», «Elvis», «Everything Everywhere All at Once», «The Fabelmans», «Tár», «Top Gun: Maverick», «Triangle of Sadness» i «Woman Talking».

Entre les estrelles que participaran en la presentació de la gala hi haurà Antonio Banderas, Salma Hayek, Nicole Kidman, Glenn Close i Samuel L. Jackson. EFE

Temes:

Hollywood Cine