Transformació

Així ha canviat físicament Will Smith un any després de la bufetada a Chris Rock als Oscars

Així ha canviat físicament Will Smith un any després de la bufetada a Chris Rock als Oscars
1
Es llegeix en minuts

Els premis Oscar, els guardons del cine per excel·lència, viuran la seva gran festa diumenge vinent, 12 de març (la matinada del dia 13 a Espanya). Actors i cineastes concitaran llavors l’atenció del món del cine. Però la gala de l’entrega de premis també tindrà el seu particular examen i haurà d’intentar fer oblidar la bufetada de Will Smith Chris Rock en l’edició de l’any passat.

L’Acadèmia de Hollywood no pot permetre’s un altre episodi vergonyós i cuidarà tots els detalls al mil·límetre per evitar que es produeixi un incident com aquell. De fet, per estalviar-se les sorpreses, l’organització torna al segur i recupera per a aquesta gala un clàssic: Jimmy Kimmel. El còmic i actor ja és un vell conegut de l’acadèmia, ja que ha exercit de conductor de la gala en dues ocasions.

Menys treball

Notícies relacionades

El que sí que ha canviat des de fa un any és el treball de l’actor i director Will Smith, el protagonista de clavar una de les plantofades més sonades del món del cine. Després de l’incident l’actor va patir una minva de treball, però, afortunadament per a ell, això està canviant: protagonitza la pel·lícula ‘Soy leyenda 2’, film que es troba en aquests moments en ple procés de preproducció.

I també ha protagonitzat un espectacular canvi físic, visible en la pel·lícula d’Antoine Fuqua ‘Hacia la libertad’ (‘Emancipation’ en anglès). En ella, Smith interpreta un esclau que fuig d’una plantació després d’haver sigut assotat, de manera que el seu estat físic és lamentable i sembla una persona de 60 anys. Tot un èxit de l’equip de maquillatge de la pel·lícula.