Nominada

Ana de Armas: «No m’hauria imaginat mai ser aquí, tan sols ho vaig somiar»

L’actriu espanyola també va dir estar «molt emocionada i orgullosa» de ser l’única representant llatina en aquesta entrega dels Oscars

1
Es llegeix en minuts

La intèrpret hispanocubana Ana de Armas, nominada a l’Oscar a millor actriu per la seva interpretació de Marilyn Monroe en ‘Blonde’, va atendre Efe abans d’accedir al teatre Dolby, on es va celebrar la cerimònia, i va afirmar que «mai» hauria imaginat estar nominada per l’Acadèmia de Hollywood.

 

«No m’hauria imaginat mai ser aquí, tan sols ho vaig somiar, i menys amb un paper i un projecte així, tan especials», va assegurar Ana de Armas.

 

Sobre Monroe, l’actriu va detallar que era una «persona incandescent i amb molt amor» que no podrà ser imitada, per la qual cosa el seu paper es va limitar a mirar de «capturar la seva essència i fer-lo ben humà i real».

De Armas compteia per l’estatueta daurada en aquesta categoria amb Cate Blanchett (‘Tár’), Andrea Riseborough (‘To Leslie’), Michelle Williams (‘The Fabelmans’) i Michelle Yeoh (‘Tot a la vegada a tot arreu’).

 

Els experts la situaven com la tercera amb més possibilitats després de les candidatures de Cate Blanchett i Michelle Yeoh, respectivament.

 

Així mateix, l’actriu va incidir que se sent «molt emocionada i orgullosa» de ser l’única representant llatina en aquesta entrega dels Oscars i perquè té fans que li donen suport des d’Espanya fins a Cuba passant per Los Angeles.

Finalment, va voler enviar un missatge a les seves seguidores més joves, que també anhelen arribar a Hollywood: «És important tenir somnis, no importa tant on hagis nascut. Cal arriscar, sortir de la zona de confort, tot i que la gent s’hi oposi».

Notícies relacionades

 

La 95a edició dels premis de l’Acadèmia de Hollywood es van celebrar aquest diumenge al teatre Dolby de Los Angeles (EUA) a partir de les 17.00 hores, hora local (00.00 GMT de dilluns) amb el còmic Jimmy Kimmel com a mestre de cerimònies.