¿Problemes per amor?

2
Es llegeix en minuts
¿Problemes  per amor?

EFE

Així va semblar justificar Esperanza Aguirre el greuge en el qual s’ha ficat Isabel Díaz Ayuso a compte de la dinerada que es va treure la seva actual parella per les seves gestions pandèmiques. I potser resulta que hi ha molt de cert i que com l’amor és cec no li va permetre adonar-se del que implicaven els tripijocs del seu estimat. Pot ser que no sabés res, ja fos per aquesta ceguesa amorosa o perquè mai es va plantejar com es pagava el Maserati del garatge, el pis milionari de què disfruta o ves-te’n a saber quins luxes. Els diners aconseguits de cop i volta i amb poc esforç tenen això, es malgasta igual que va entrar.

N’hi ha prou amb dir que allò de no assabentar-se de res no és una novetat. La infanta Cristina es va deslliurar de la presó gràcies a no assabentar-se ni del que firmava de pròpia mà. Una cosa que el jutge va creure versemblant. Iñaki Urdangarin va ser el seu parallamps, aquesta sí que va ser una declaració d’amor incondicional.

Hi ha els que sovint neguen a Ayuso el seu autèntic lideratge, la seva desimboltura seductora o la seva fascinant personalitat presentant-la com una marioneta de MAR (Miguel Ángel Rodríguez), el seu temut cap de gabinet, herència de l’aznarisme. I no. Ella és qui connecta amb un votant que a les seves ordres està disposat a ocupar Génova com els trumpistes el Capitoli.

Notícies relacionades

Ayuso és molta Ayuso. I com ja compta amb alguna osca al seu cinturó, va decidir despatxar l’assumpte de la parella recorrent al seu exitós i mordaç la millor defensa és un bon atac. Així que va desenfundar sense vacil·lar un segon, com quan Casado i Egea van anar contra ella. Els va deixar rígids. En aquesta ocasió, Ayuso no va calibrar la seva força. I es va ficar de ple en un vesper. Era la segona vegada que es descobria que un familiar directe s’havia forrat a compte de la Covid. Feia olor de socarrim. Després està allò de no pagar Hisenda. Però potser aquesta és una qüestió ideològica. Per a alguns pagar impostos és un endarreriment.

Ayuso ha de seguir sent molta Ayuso per sortir airosa d’aquest fangar. Aquesta vegada no té el dèbil Casado davant. L’estaven esperant amb artilleria pesada, que és el que s’emporta a la capital d’Espanya.