Llimona & vinagre Opinió Basada en interpretacions i judicis de l’autor sobre fets, dades i esdeveniments.

Chris Hemsworth: quan el fill d’Odin va trobar la filla de Letizia

4
Es llegeix en minuts
Chris Hemsworth: quan el fill d’Odin va trobar la filla de Letizia

ANTENA 3

Diu l’actor australià Chris Hemsworth que possiblement en aquest país se l’estima i se’l rep amb autèntica passió perquè està «casat amb una de les espanyoles més encantadores». Quin tio tan maco per ser una estrella i una icona mundial. Com que a Espanya l’enveja és l’esport nacional, el seu cens de població es divideix en dues meitats: persones que envegen Chris Hemsworth per ser el marit d’Elsa Pataky, i persones que envegen Elsa Pataky per ser la dona del protagonista de ‘Thor’ des de fa 13 anys. Després d’haver-se conegut en una cita a cegues ja no es van separar. 

Tots dos porten una vida retirada en una petita i preciosa ciutat de Nova Gal·les del Sud i omplen les xarxes socials d’estampes idíl·liques amb els seus tres fills, una de 10 anys i dos bessons de 9: muntant a cavall, abraçant coales, navegant, fent surf, practicant esports, viatjant per tot el món. Tan rossos, tan guapos, tan atlètics, tan lliures, d’una senzillesa plusquamperfecta però aliena a la pompa i la impostura característiques de Hollywood. Treballen molt, viuen en família com tothom, i de tant en tant els toca complir amb els seus compromisos publicitaris. Un d’aquests compromisos, la multitudinària estrena de ‘Tyler Rake 2’, va reclamar la presència de la parella la setmana passada a Madrid. «Vam arribar, vam veure i vam menjar», va anotar l’intèrpret nascut a Melbourne, conegut pel seu sentit de l’humor, en el seu Instagram amb 56 milions de seguidors, al costat de la foto d’unes tapes de pernil, pebrots de Padrón i truita de patates, un elogi de la capital que val or promocional. Ni que l’hagués servit amb safata el cambrer preferit d’Isabel Díaz Ayuso, Mario Vaquerizo, íntim d’Elsa Pataky perquè va ser el seu representant quan arrencava la seva carrera.

Trobada entre bambolines

Utilitzant un terme molt de moda, Hemsworth, 39 anys, 190 centímetres de múscul i somrients ulls blaus, concita deliris de manera transversal. O sigui, que tant em pot agradar a mi, com a vostès, com a Elsa Pataky o a Sofia de Borbó. En efecte, una de les anècdotes més suculentes del viatge llampec de l’australià per a la presentació de la segona entrega de les arriscades missions del mercenari de Netflix Tyler Rake té com a protagonista la infanta. El fill d’Odin i la filla de Letizia Ortiz van mantenir una breu trobada en les bambolines del programa ‘El hormiguero’, de Pablo Motos, on va anar com a convidat especial. La jove Sofia, que acaba de celebrar la seva confirmació i ben aviat se n’anirà a Gal·les per estudiar el batxillerat internacional al mateix internat exclusiu on s’ha graduat la seva germana Elionor, és una gran fan de Thor. Quan va saber que el déu del martell havia de visitar Madrid es va proposar conèixer-lo. Acompanyada per la Reina va anar a l’estudi d’Antena 3, i després d’assistir a la gravació va poder xerrar una estona amb el seu ídol. Malgrat el secretisme de la cita, ja sabem alguna cosa més de la segona filla de Felip VI: que de moment no cultiva el gust pel cine d’art i assaig de què fa gala la seva mare, i que a més del futbol li encanten els superherois de Marvel.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Notícies relacionades

Ni idea de què van parlar, què tindran en comú l’altesa reial de 16 anys i el mitjà dels tres fills d’una parella formada per un treballador social especialitzat en la infància i una mestra, que a còpia de posar en marxa projectes comunitaris vivien al dia i acumulaven deutes. Es podria dir que les seves vides adolescents es troben tan als antípodes com Madrid i Austràlia, una criada en els estrictes protocols palatins i l’altre, en plena natura en una comunitat aborigen. 

Els germans Hemsworth, Luke, Chris i Liam, tots actors, van aconseguir rescabalar la família de les seves penúries econòmiques i de l’angoixa de no arribar a final de mes, i ara el marit de Pataky és una de les estrelles més ben pagades del moment. Compatibilitza les sagues d’acció i aventures amb entrenaments tan durs que ha de compensar amb mesos de repòs, i altres projectes com la sèrie documental ‘Limitless’ de National Geographic que explorava les fronteres del cos humà. Per la seva participació en el programa es va sotmetre a unes anàlisis genètiques que van donar com a resultat una predisposició superior a la mitjana a patir Alzheimer, notícia que va compartir amb el món sencer per conscienciar sobre la importància de la salut i la detecció precoç. Una imprevista esquerda en el seu vestit d’heroi. Sempre disposat a riure’s del clixé de guaperes i de superhome amb què se l’identifica, l’altre dia proporcionava a ‘Eldiario.es’ un altre dels titulars amb conya que el defineixen: «Tenir el cos de Thor és guai a la pantalla, però limita molt la teva vida». Tot i que tant o més va divertir la resposta que li va donar el portaveu de Podem al Congrés, Pablo Echenique, que es desplaça en cadira de rodes: «A mi em passa exactament el mateix. Gràcies, Chris, per ser la veu de tants que portem aquest patiment en silenci».