Aigua corrent

El nen i la tutora

Aquesta setmana, l’escriptora Emma Riverola ficciona la vida d’un nen de vuit anys, també explica el que no saben els pares

3
Es llegeix en minuts
El nen i la tutora

José Luis Roca

Fa dues nits que elaboren la llista de regals per a l’aniversari del Lucas. Fa anys van prendre aquesta decisió. La van consensuar amb la família, és clar. L’avi Martín la va acceptar de mala gana. ¿Per què no pot regalar al seu net el que vol i tot el que vol? Entre tots el van convèncer. Que si els nens d’avui tenen massa joguines, que cal posar una mica d’ordre per no fer d’ells uns capritxosos consumistes, que si el pis dona per al que dona... 

Des que la criatura va complir dos anys, els seus pares elaboren una llista dels regals que consideren més oportuns i els posen al grup de WhatsApp familiar. Llavors, comença la licitació. A compte de les joguines riuen una estona. Excepte l’avi, tots estan encantats amb el sistema. És pràctic, s’estalvien preocupacions i s’eviten repeticions. Com aquella vegada que tres van coincidir amb l’hipopòtam interactiu musical per a nens d’un any. 

Unes marionetes de peluix (al Lucas li encanta muntar teatrets), un joc de taula, un parell de llibres, un kit de modelatge en argila, unes botes noves de futbol i un joc de motllos de pastissos. Aquesta és la llista definitiva; l’envien al grup abans d’anar-se’n a dormir. L’avi no pot dormir, és el primer a llegir-la. S’afanya a demanar les botes de futbol. Els motllos de cuina l’han desconcertat, però calla. No vol rebre a aquelles hores lliçons d’igualtat. A més, el seu fill li ha assegurat allò del rellotge, i s’ha quedat content. 

El rellotge de comunió

El rellotge és per a l’any vinent. El Lucas complirà nou anys i farà la primera comunió. A l’avi li fa una il·lusió especial. Va estar fent la guitza amb el tema una bona temporada. Que si la neta de la veïna ja l’ha fet, que si el fill del seu nebot ja ha començat la catequesi. ¡Et vestiràs de mariner!, li assegura a la criatura. I els pares callen. Ja hi haurà temps per rebaixar les expectatives. Cada dimarts, l’avi acompanya el net a catequesi i li comenta allò dels manaments i el càstig diví. Així s’educa en valors, repeteix l’home amb orgull.  

Tots coincideixen, el Lucas és un encant de nen. Bon fill, bon germà i bon estudiant. La professora també està contenta amb ell. Fa un parell de dies, els pares es van reunir amb ella. És una mica revoltós, però no causa problemes. I molt sociable, té una gran facilitat per fer amics. Allà on va, és popular.  

Van preguntar a la tutora sobre el moment adequat per comprar-li un mòbil. La criatura està pressionant perquè l’hi regalin per la primera comunió. Hi ha opinions per a tots els gustos, explica la professora. Ella és partidària de retardar el moment fins a l’ESO, com a mínim. Tot i que també és cert que hi ha experts que aposten per iniciar-ne l’ús entre els set i nou anys, quan els nens encara es deixen aconsellar. Hi ha temps per decidir, pensen els pares al sortir de l’escola. Estan contents, el Lucas és una criatura sense problemes. Sa, intel·ligent i respectuós.  

Notícies relacionades

Aquella mateixa tarda, el Lucas té entrenament de futbol. No és especialment bo en el camp de joc, però no el preocupa. S’ho passa genial entrenant, també amb els amics del club. Un parell d’ells ja tenen mòbil i solen conversar per compartir les novetats. Els ha convidat a la seva festa d’aniversari. Espera que no plogui i puguin celebrar-ho al parc del costat de casa seva. El més més gran del grup ha promès que els ensenyarà uns vídeos que fliparan. El Lucas no ha deixat de pensar en l’últim que els va ensenyar. També a classe. 

La tutora s’assembla una mica a la protagonista. Li agrada imaginar-se-la així, en la mateixa posició. Submisa, mentre tres homes la penetren amb força. Com disfruta la meuca. Perquè és així com ella vol que li diguin, això també ho sap pels vídeos. Les dones sempre estan disposades, els encanta que les insultin i les tractin com a nines, i gemeguen constantment. Elles tenen els pits grans i ells, un penis enorme, que és el que elles busquen. Això el preocupa, ¿i si el seu no creix com cal? Està impacient per veure el nou vídeo, així aprèn. 

Temes:

Entendre més