Barcelonejant Opinió Basada en interpretacions i judicis de l’autor sobre fets, dades i esdeveniments.

Boris Izaguirre va plorar d’amor a La Paloma

El presentador va ser l’homenatjat de la festa anual dels restauradors de Barcelona

3
Es llegeix en minuts
Boris Izaguirre va plorar d’amor a La Paloma

Cedida

Va ser entrar al carrer del Tigre i coincidir amb el Pare Apeles. I no només això. Darrere seu el seguien polítics de Junts com Albert Batet i Jordi Turull. Més tard s’hi va unir Elsa Artadi. Tots ells i molts més eren a la cua de la sala La Paloma, que ha tornat a obrir les portes després de 16 anys tancada. El Gremi de Restauradors va celebrar aquí la seva festa patronal amb un espectacular èxit de convocatòria. Hi va haver, a més, homenatge a Boris Izaguirre, prèvia presentació de Xavier Sardà i aplaudiments per a Ada Colau. O sigui, que no va faltar res.

Detecto que la simpatia i el do de gents que transmeten Apeles, Batet i Artadi contrasta amb la freda salutació del secretari general del partit de Puigdemont. És més, només el vaig veure esbossar un somriure quan va felicitar l’actor Carles Sans per la seva obra ‘Per fi sol’, que el mateix Turull havia presenciat unes setmanes abans a Begues.

Per contra, l’alcaldessa té la virtut que tots els que asseguren que l’odien, dos minuts després l’acaben aplaudint. Bé, tots no, però es va endur una bona ovació. Colau guanya en les distàncies curtes, transmet alegria, està animada i en temps electorals sap adaptar-se a ambients no sempre favorables.

L’encara delegada del Govern central i ja número dos de Jaume Collboni, Maria Eugènia Gay, és una altra d’aquestes persones que transmet bon rotllo i confiança. Li queden quinze dies en un càrrec que deixarà amb el llistó molt alt. Gay va coincidir en color de la vestimenta amb Colau i amb la candidata de Cs, Anna Grau: de vermell totes tres, encara que no tenen res a veure entre elles. A Gay la vam veure amb la presidenta de Guitart Hotels, Cristina Cabañas. Elles i vuit amigues més estan capitanejant una trobada de més de 400 dones líders als seus sectors el cap de setmana vinent a Lloret de Mar.

Va ser curiós veure asseguts junts i somrients la tinenta d’alcaldia, Janet Sanz i el director general del Gremi, Roger Pallarols. Semblen oblidades aquelles baralles a mort per les terrasses. Veurem quant dura la treva. El nou president del Gremi, Salva Vendrell, no va poder saludar Xavier Trias, que després d’aquell dinar mà a mà al Raco d’en Cesc, sembla que evita l’alcaldessa. Tampoc hi va assistir Ernest Maragall, que dinava amb un grup d’arquitectes, però que manté una bona relació amb els del Gremi. Sí que hi eren Eva Parera, Anna Grau i Dani Sirera, a qui vam veure conversar amb un relaxat Alberto Fernández Díaz. El president José Montilla només va canviar el rictus quan va abraçar Boris Izaguirre.

Notícies relacionades

Hi era Juanjo Puigcorbé. Un actoràs d’aquests que per raons polítiques no el veiem als escenaris catalans. I hi havia empresaris com Enrique Tomás, Ramón Bordas i la sempre elegant, com no podia ser de cap altra manera, empresària i dissenyadora Rosa Clarà, juntament amb el seu marit Josep Artigas. Tots dos tenen una bona amistat amb l’esmentat Boris i el seu marit, Rubén Nogueira. Doncs això, que l’estrella de la festassa va ser Izaguirre. Boris va mostrar el seu coneixement i estima per Barcelona, va llançar una picada d’ullet a Colau explicant que la coneix més que Almeida... I va expressar, sense por, però amb sentiment i emoció, el seu amor infrangible per Rubén. Boris va plorar d’amor a La Paloma. Sens dubte, un bonic final.

Majoria femenina

Va ser baixar les escales que et porten a l’espectacular centre de bellesa i benestar Alura Beauty Wellness i observar que alguna cosa important estava passant. Doncs sí, la periodista i escriptora Marta Robles presentava el seu llibre ‘Lo que la primavera hace con los cerezos’ (Espasa). Ho va fer al costat de la CEO de Savills, Anna Gener, i el periodista Màrius Carol en una sala plena de dones elegants i glamuroses. Eduardo Mendoza, Alberto Cerdán i Loquillo van ser més representants de la minoria masculina. O sigui, que la simpàtica i estilosa ambaixadora d’Alura, Ana Fernández, ara també mare de la model Julieta Gracia, va aconseguir reunir el millor de cada casa. Des de la dissenyadora i propietària de Tot-Hom, Marta Rota, i la dissenyadora Charo Ruiz, fins a Elsa Anka i Mariona Ferran de New Look i la ‘influencer’ Maica Jáuregui. En fi, que Marta Robles està en plena forma. I no només física. A més, comunica com ningú i transmet optimisme. Doncs això, un èxit total de convocatòria per presentar un bon llibre.

Temes:

Barcelona