APUNTS EN BLANC-I-BLAU

Una segona opinió

2
Es llegeix en minuts
Una segona opinió

EFE

Hi ha un axioma en el futbol actual que diu: «si un futbolista se’n vol anar d’un club, se’n va». És el futbol modern, el del segle XXI, el del fals nou, la passada trufada, el dels contractes inflats i el de parlar als mitjans una vegada al mes.

Fa dècades que estic en aquest ofici (comunicar) i crec que en el cas RDT tot és un problema de comunicació. La meva sensació és que va com boig per tocar el dos, tot i que la cua d’ofertes no arriba ni a l’Splau. Recordo que quan es menjava els mocs en el Benfica l’Espanyol el va treure de l’ostracisme i li va donar una visibilitat que mai havia tingut.

Entrenant-se fora del grup RDT no anirà al Mundial. I si desitja unes atribucions que el míster li nega, que ho digui públicament. Però si se’n va, que pagui la clàusula, que per a això va firmar el que va firmar. Si Diego Martínez entén que el club li va prometre una cosa que no ha complert, doncs que ho digui.

A propòsit de Tello

Si RDT se’n va, els rumors apunten al sabadellenc Cristian Tello (el doble del Mag Lari) com a recanvi i aposta del DD, Domingo Catoira. Sospito l’eufòria transmesa a Mister Chen mitjançant una videoconferència: («¡Presi, RDT aporta 30 quilos i Tello ve gratis. És un negociàs!»). I Chen, en silenci, passant els segons eternament, movent una cella, preguntant: «¿Tello és bo?». Catoira posant-li un vídeo amb els gols que va fer al Barça B, la Fiore o el Betis, fins i tot a l’Espanyol B, amb l’entrenador que el va fer debutar, Óscar Perarnau... Ehem.

¿Però Míster Chen compra l’argument a la primera... o té un pla b? O sigui, si després de la videoconferència Chen n’efectua una altra, de manera privada amb algú extern al club que li diu: «Presi, li estan prenent el pèl...» O bé... «Agafi els 30 quilos que li dona RDT i porti Tello». Mai sabrem si això passa, tot i que jo ho faria.

Notícies relacionades

Doncs mirin: per aquí passa el futur del club: en la segona opinió, perquè altrament continuarem depenent d’un director esportiu que d’aquí a un any possiblement estarà al carrer.

I demà ve el Rayo. Tinc una opinió, i també una segona, però me la reservo.