Pros i contres | Article de Josep Maria Fonalleras Opinió Basada en interpretacions i judicis de l’autor sobre fets, dades i esdeveniments.

Rosalía o com allargar l’experiència

1
Es llegeix en minuts
Rosalía o com allargar l’experiència

MANU MITRU

Aquest cap de setmana, Rosalía ha triomfat a Barcelona. No és cap notícia, perquè si alguna cosa és previsible en aquest món és que la cantant triomfi. Pel seu xou en directe, que sembla ser esplèndid, atrevit i innovador, i per la seva gran capacitat de generar expectació.

Me n’alegro per aquells dos nois –el Víctor i la Candela– que es van plantar dimarts davant del Palau Sant Jordi, amb para-sols, motxilles i neveres, per poder ser els primers a entrar al ‘Motomami World Tour’. No hi eren només per fer realitat el somni de veure de prop Rosalía, sinó «per allargar l’experiència». És a dir: el concert és important, però no és suficient. Es tracta de fer durar l’èxtasi al màxim, cosa que inclou una llarga, calorosa, extenuant cerimònia prèvia de vigília i combat. Ara bé, el dia de l’espectacle, segur que van haver de córrer com tots els altres per ser a prop de l’escenari, però el plaer (una mica masoquista, la veritat) de resistir cinc dies i quatre nits amb esperança i neguit segurament no té preu. Quan siguin més grans i tornin a un concert amb el temps just per entrar (potser fins i tot es perdran la primera cançó), pensaran que tot és avorrit i trist.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Temes:

Rosalía