Pros i contres | Article d’Emma Riverola Opinió Basada en interpretacions i judicis de l’autor sobre fets, dades i esdeveniments.

Villarejo, el piròman

1
Es llegeix en minuts
Villarejo, el piròman

Epi_rc_es

Villarejo, el bandit de la gravadora, torna als titulars. Que un individu com ell hagi sigut espia, aconseguidor i esbirro de tants poderosos, aspirants a poderosos i xantatgistes de variat pelatge, parla més d’ells que d’ell mateix. L’últim titular recull una gravació entre l’excomissari i Ferreras (La Sexta) en la qual admeten la falta de veracitat d’una publicació de l’‘Okdiario’ d’Eduardo Inda sobre uns inexistents pagaments a Pablo Iglesias en un paradís fiscal i que Ferreras va recollir en el seu programa.

Durant dècades, Villarejo es va dedicar a gravar converses. De perseverança no n’hi va faltar. Tampoc en la seva estratègia de defensa. Ell vol vendre’s com una peça més d’un engranatge corrupte. Per a això necessita cobrir de podridura tots els poders, totes les institucions. De fet, la mateixa democràcia. Però cal recordar que ni tots els polítics ni tots els periodistes ni tots els empresaris, jutges o policies es van doblegar als seus mètodes. Que les seves insidioses maquinacions van arribar a molts mitjans i que no tots van accedir a donar-los publicitat. Hi ha qui ha jugat amb foc i s’ha cremat. Però són molts els que no es van doblegar davant el piròman. Oblidar això és jugar al seu favor.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web