Pros i contres | Article de Josep Maria Fonalleras Opinió Basada en interpretacions i judicis de l’autor sobre fets, dades i esdeveniments.

Et felicito, Shakira

La lletra de la cançó no és innocent ni atzarosa i, molt probablement, té a veure amb la separació de la cantant i Gerard Piqué

1
Es llegeix en minuts
Et felicito, Shakira

No tinc cap interès en la vida sentimental de Shakira i de Piqué. Ni un. Però, vulguis o no, ho acabes sabent tot o quasi tot. La distància, les festes, la vida nocturna, la relació oberta, el desamor. I ara, el triomf espectacular de la cantant, amb un tema que es diu ‘Te felicito’. Ja té més de 100 milions de visites a les plataformes, la qual cosa vol dir que hi ha molta gent que l’ha escoltat i que ha vist un vídeo en el qual els protagonistes juguen a la ciència-ficció i fan una dansa robòtica. No sé si aquí s’amaga un missatge subliminar. El que és segur és que la lletra no és innocent ni atzarosa i que, molt probablement, té a veure amb la separació. Shakira canta que «en esta moto ya no me monto» i «me di cuenta de que lo tuyo es falso», i felicita el receptor del missatge amb una declaració certament sarcàstica. Si tot això fos veritat i si és cert que algú va preveure que l’anunci del trancament sentimental podia coincidir amb l’explosió planetària de la cançó, Shakira s’afegiria a una llarga llista de poetes que han fet servir el desengany amorós com a motor de la seva creació. Això sí, no conec cap que n’hagi tret tant suc d’una manera tan espectacular i tan immediata.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web