Pros i contres Opinió Basada en interpretacions i judicis de l’autor sobre fets, dades i esdeveniments.

Messi torna

Si fa uns anys algú hagués escrit que hi hauria baralles entre pessebristes alternatius i negacionistes antivacunes, tothom hauria pensat que el redactor havia embogit

1
Es llegeix en minuts
Messi torna

Avui és el dia dels Innocents i, en un temps remot, era costum fer bromes perquè hi havia la creença que aquesta era una data apropiada per deixar en evidència els de bona fe, els que s’ho empassen tot, els que miren la vida amb els ulls de la confiança cega. D’això se n’aprofitaven alguns per fer passar una bestiesa fenomenal com la cosa més natural del món. Al cap d’una estona es descobria l’engany i tots reien, perquè d’això es tractava. De jugar amb la ingenuïtat. Dic que aquestes coses passaven en un temps remot perquè a hores d’ara ja no hi ha ment humana que sigui capaç de destriar la mentida de la veritat. I les bromes ja no fan gràcia, excepte si es redueixen a l’àmbit esportiu, com ara anunciar que Messi, avorrit a París, s’ofereix a jugar gratis com a reforç d’hivern del Barça.

Si fa uns anys algú hagués escrit que a la Plaça de Sant Jaume hi havia batusses entre “pessebristes alternatius” i “negacionistes antivacunes” tothom hauria pensat que el redactor havia enfollit o que tenia temps per perdre amb una facècia tan inversemblant. I resulta que la notícia és certa i, a partir d’aquí, ja em diran vostès qui és capaç de jugar amb els pobres innocents, que som tots nosaltres.  

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web