Rei emèrit Opinió Basada en interpretacions i judicis de l’autor sobre fets, dades i esdeveniments.

¡Visca Joan Carles!

Allò de si vostè cobrava un percentatge per cada barril de petroli que Espanya li comprava a l’Aràbia, que l’hi preguntin a Colón de Carvajal. Vostè no en sabia res

1
Es llegeix en minuts
El Rey Juan Carlos, en una imagen de archivo

El Rey Juan Carlos, en una imagen de archivo / EUROPA PRESS (Europa Press)

Carta d’un monàrquic a Joan Carles.

Senyor:

Quan es produeixen catàstrofes i mortaldats, no deixem de creure en Déu. Igualment, quan vostè, Senyor, s’ha vist enredat en certes maledicències, jo no deixo de venerar-lo. Pèssim el monàrquic que de primer moment desatengui les seves més profundes lleialtats. 

Corinna és guapa i amb idees molt clares sobre el que vol, Senyor. Li lloo el gust. Els comptes a Suïssa només poden indignar els que no han viatjat. A més, les va obrir el seu advocat, no vostè. El seu cosí, Àlvar d’Orleans, potser sí que n’estava assabentat. Vostè, Senyor, n’és simplement un beneficiari indirecte. Foteses.

La bella Corinna era consellera de Lukoil i vostè, Senyor, li demana al grisenc Zapatero que els eficaços russos controlin Repsol. Li diuen que no. Patriotes de nyigui-nyogui. Foteses.

Al final, Corinna el demanda per difamació i assetjament. Corinna la boja, vaja. Li ha costat uns certs diners fer front al judici, Senyor. Foteses.

Ara vostè és a Abu Dhabi, envoltat d’amics que li han brindat centenars de milions. Es mostra en aquestes donacions la fraterna germandat entre les diferents monarquies. Foteses.

Allò de si vostè cobrava un percentatge per cada barril de petroli que Espanya li comprava a l’Aràbia, que l’hi preguntin a Colón de Carvajal. Vostè en no sabia res. Tampoc li constaven a vostè els diners de Javier de la Rosa de Kuwait. Foteses.

Miri si tenia la consciència tranquil·la que quan el general Sabino Fernández Campo, cap de la Casa Reial, li va dir que el que vostè feia no era correcte, el va rellevar.

Notícies relacionades

Fixi’s si té amistats valuoses que, entre empresaris i amics, li han prestat 4.395.000 euros per regularitzar la seva situació amb els vampirs d’Hisenda. Això que ja havia pagat 687.000 euros. La seva herència és tan absurdament discutida que ni el seu fill la vol. 

Per cert, la Casa Reial europea que estigui lliure de pecat, que tiri la primera pedra. I allò de si vostè ha afavorit l’irredempt independentisme per desinterès, que baixi la Moreneta i ho vegi.

Temes:

Joan Carles I