Pros i contres Opinió Basada en interpretacions i judicis de l’autor sobre fets, dades i esdeveniments.

Sis hores de parèntesis, silencis i placideses

Després de caiguda de les xarxes de missatgeria no vam deixar de mirar el mòbil, perquè el miràvem per veure si ja tornava a funcionar la maleïda cosa aquella, però ens vam anar relaxant quan vam veure que l’avaria anava per llarg

1
Es llegeix en minuts
Sis hores de parèntesis, silencis i placideses

Aquelles sis hores de la tarda de dilluns van ser curioses. No vam deixar de mirar el mòbil, perquè el miràvem per veure si ja tornava a funcionar la maleïda cosa aquella, però ens vam anar relaxant quan vam comprovar que l’avaria s'allargava. Es van aturar els missatges de pares i mares del grup de l’escola, i ningú va poder saber quina era la millor solució contra els polls. Es van esvair, també, els missatges de cada dia, els rutinaris, que no volen dir res, però que serveixen per certificar que tu ets viu i que l’altre també, perquè ha vist el missatge i et contesta amb un «sí, carinyo, tot bé per ara». I també es van convertir en fum les trobades secretes, les insinuacions, les cites poliamoroses, els primers intents ingenus de seducció o els missatges pujats de to. I els que escrius perquè t’avorreixes i necessites parlar amb algú. I els més urgents, els que era imprescindible que arribessin a l’hora. I unes quantes informacions que calia tenir presents i confirmacions i malentesos, i esperances i oblits.

Després, es van precipitar com una allau i els vam rebre sota un paraigua que tenia barnilles de gust i d'indiferència. Sis hores de parèntesis, silencis i placideses.

Temes:

Whatsapp