Nova normalitat

Memòria selectiva

Tinc un amic que, amb la vacuna, ha recuperat records perduts i està molt content perquè és com si algun dels seus components químics li hagués proporcionat felicitat passada en forma d’imatges

1
Es llegeix en minuts
Memòria selectiva

Article 735. Dia a dia anem tornant a una normalitat que feia temps que no teníem. Es respira pel carrer aquesta felicitat amb què tothom relata si s’ha posat la primera o la segona vacuna i per fi sents que no hi haurà marxa enrere.

Tinc un amic que, amb la vacuna, ha recuperat records perduts i està molt content perquè és com si algun dels seus components químics li hagués proporcionat felicitat passada en forma d’imatges.

I és que aquest mateix amic sempre ha tingut mala memòria, però té un bon truc per recordar noms que oblida. Resulta que... Bé, potser us ho explico després del millor de la meva setmana.

3er lloc. ‘Mare of Easttown’, creat per Brad Ingelsby. Kate Winslet és extraordinària i et transporta per aquesta meravellosa sèrie d’intriga. El menys important és la història i el millor és la construcció d’un personatge meravellós i hipnòtic.

2n lloc. ‘Somnis d’una escriptora a Nova York’, escrita i dirigida per Philippe Falardeau. És una d’aquestes petites i meravelloses històries que condensa la lluita de l’autor i com el seu entorn el condiciona, per a bé i per a mal. Excel·lent Sigourney Weaver, que broda cada diàleg.

1a posició. ‘Sublet’, escrita i dirigida per Eytan Fox (Filmin). Una meravella sobre el dolor de dues persones que no deixen de buscar el seu camí i la seva felicitat. La diferència d’edat aporta un marc excel·lent per comprendre que el dolor no té cap tipus de fronteres. Eytan aconsegueix la plenitud que ja va demostrar a ‘Caminar sobre las aguas’ i a ‘Yossi’.

Notícies relacionades

I el truc per recordar noms que sempre utilitza quan s’oblida d’algú famós o d’alguna localitat és simplement lletrejar mentalment l’alfabet i, quan arriba a la inicial del nom oblidat, el recorda per art de màgia. Sempre se li nota quan pensa mentalment quan la memòria li falla i somriure quan la paraula se li il·lumina.

És curiós, però funciona sempre, proveu-ho. Això sí, amb la vacuna potser deixa de necessitar aquest truc. ¡Bon diumenge!

Temes:

Vacunes Sèries