Estratègies polítiques

Gilipolles diversos

Ayuso ha aconseguit més vots que els tres partits d’esquerra junts. Seguiu insultant i mantenint una postura paternalista amb els votants que d’això, entre d’altres, es nodreix la presidenta madrilenya

1
Es llegeix en minuts

No crec que dir a algú gilipolles sigui el més oportú. Dir neci o estúpid a algú és francament millorable. Dir gilipolles a algú no ens converteix en un Einstein, precisament. Em nego a considerar gilipolles fins i tot els protagonistes dels següents casos:

1. Dir als teus votants potencials que són gilipolles si voten una altra opció política.

2. Ser el principal publicista i avalador d’opcions polítiques amb què competeixes. Llegeixi’s passió provinciana i desmesurada ‘proindepe’.

3. Ser l’arquetip del canvi d’estil de vida provocat per l’increment de saldo en el compte corrent i continuar predicant fidelitat als orígens, amb mala consciència. 

4. Presentar-se a unes eleccions, sortir-ne elegit i abandonar al·legant circumstàncies que ja eren evidents per a tothom.

5. Creure’s amb l’autoritat per designar successors a base de l’ús indiscriminat del cop de dit

6. No haver sabut llegir ni un dels múltiples avisos electorals rebuts.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

7. No ser capaç de conviure políticament amb gairebé cap dels companys amb qui vas iniciar el viatge.

8. Que se t’ompli la boca amb la paraula ‘poble’ i després insultar-lo. Errejón ‘dixit’. Més Madrid ha aconseguit el desitjat ‘sorpasso’. Ves per on. 

9. Pretendre arribar a ser el president del Govern tenint com a discurs que la història democràtica d’aquest país va ser una estafa.

Notícies relacionades

10. Advocar per una República Confederal i exigir els mateixos impostos a tot Espanya. 

Ayuso ha aconseguit més vots que els tres partits d’esquerra junts. Només des de posicions moralistes es pot prescindir de l’anàlisi del que ha passat. La gent jove i molts votants socialistes us marxen. Seguiu insultant i mantenint una postura paternalista amb els votants que d’això, entre d’altres, es nodreix Ayuso. Podem i Ciutadans van arribar per canviar la política i el país. Paradoxalment el país els ha canviat a ells. La història no s’atura. És una onada que passa per sobre de cadascun de nosaltres i que sempre sobreviu.