La investidura

El Govern desconfinat

Que malament ho han d’haver passat amb el confinament comarcal. A partir de dilluns, Junts i Esquerra per fi podran trobar-se i parlar directament. Prou d’enviar-se freds documents

1
Es llegeix en minuts
Pere Aragonès descendiendo por las escaleras del Parlament.

Pere Aragonès descendiendo por las escaleras del Parlament. / Ferran Nadeu

En efecte, l’inici del desconfinament permetrà que, per fi, es formi Govern a Catalunya. Està clar que fins ara han estat sense mobilitat i amb la wifi fotuda. Ara, s’obren noves expectatives perquè puguin formar l’Executiu català i que la pobra Borràs no se senti tan sola. La pobra sembla que sigui a la Playa Destierro de ‘Supervivientes’.

Tot i que no siguin de la mateixa bombolla, dilluns serà el gran dia i Aragonès podrà trobar-se a Guardiola de Berga (posin per cas), amb Artadi i els adlàters de Junts.

Que malament ho han d’haver passat amb el confinament comarcal. A partir de dilluns, Junts i Esquerra per fi podran trobar-se i parlar directament. Prou d’enviar-se freds documents i propostes distants. ¡Que s’abracin i se somiquegin a l’espatlla! ¡Que plorin com Boabdil pel Govern perdut durant tant temps! Serà emocionant.

Aprofitant que a partir de dilluns ja es permetrà un 50% als llocs de culte, pot ser que els d’Òmnium alcin un piadós tedèum per a l’entronització simbòlica del president vicari Puigdemont. «A tu t’enalteix el cor dels apòstols, la multitud admirable dels profetes i el blanc exèrcit de màrtirs». Cadascú a la seva.

De moment Aragonès i la CUP podran contrastar el seu pacte fent cardio i ‘spinning’ canyer en un gimnàs, ja que a partir de dilluns també s’amplia la capacitat al 50%. Tot a favor.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Ja no hi ha excusa per no formar Govern perquè s’obren els restaurants i no hi ha obstacle polític que no se salvi amb uns peus de porc o una bona calçotada. Vaja, que tenim el Govern a cor què vols. Ara sí que sí. 

Notícies relacionades

El clima és immillorable. ¿Que el Govern no vacuna policies nacionals ni guàrdies civils a Catalunya?, cap problema. El sempre sol·lícit Miquel Iceta diu que s’han tractat de «problemes tècnics» i que ja els vacunarà el Govern d’Espanya. I en paus i immunitat.

El dit, a partir de dilluns, tot solucionat i visca Sant Jordi i la mare que ens va matricular.