Al contraatac

¿Qui ens salva del Nadal?

Els diferents criteris que s’han alçat sobre les celebracions d’aquestes festes són pesats

1
Es llegeix en minuts
zentauroepp51400410 foto bajada de 123rf el 16 de diciembre del 2019 para ilustr201130174839

zentauroepp51400410 foto bajada de 123rf el 16 de diciembre del 2019 para ilustr201130174839

Ara resulta que s’ha de salvar el Nadal. Vaja. El normal seria que el Nadal ens salvés a nosaltres. Passa que se celebra el naixement de Jesucrist, ni més ni menys. El fill de Déu, vaja. És clar que el dia 25 de desembre abans ja el celebraven els romans, els germànics, els escandinaus i fins i tot els asteques. Però anem al gra. Neix el nen Jesús, fill de Déu. ¿Podria el Totpoderós salvar el Nadal? Ens referim a la campanya de Nadal, és clar. Acceptem, com diuen els ultracatòlics, queel coronavirus és un càstig pels nostres pecats ecològicsi que si naps que si cols, però ¿el Nadal?, dona’ns un respir Senyor.

A mésels diferents criteris que s’han alçat sobre la torre de ‘babelpoliticonadalenca’ en el regnat de la Covid són pesats:

Notícies relacionades

Sis comensals bombolla; 10 comensals bombolla; 10 comensals bibombolla més nens; 10 comensals nens més tres adults; en cases petites l’arbre de nadal es considera un comensal; cinc comensals més dos Santbernat;si només són cinc comensals. no convidin Laura Borràs, que està en campanyai el caganer podria fugir; els que estiguin sols no fa falta que es facin un PCR; el toc de queda pot ser a la una, dos quarts de dues, una 35 i dues menys cinc en funció de la comunitat; en les trobades nadalenques a Catalunya només es pot parlar català, que és l’«idioma propi» segons concessió de Celaà; als convents, tres germanes i dos cosins trapencs; els d’Unides Podem poden seure junts (els set); a casa d’Ayuso, que siguin vuit que no paguin impost de societats; pel que pugui passar. Els indepes del PDECat no poden compartir taula amb els de Junts ni amb els d’Esquerra perquè junts, FumFumFum.

Vaja, que aquí estem entre ponts i al Nadal surfejant entre la segona i la tercera onada. Que el virus ens agafi confessats. Recordeu sempre el que va dir un eminent filòsof:«El problema no és Nadal, el problema és desembolicar els llums.» ¿Qui ens salva del Nadal?