L'Administració dels EUA

El segon cavaller

Les primeres dames són talosses com la Melania o cornudes com la Hillary. En canvi, del segon cavaller es diu que està forrat i que és encantador

1
Es llegeix en minuts
zentauroepp55728134 philadelphia  pa   november 02  democratic vice presidential201107211359

zentauroepp55728134 philadelphia pa november 02 democratic vice presidential201107211359 / Mark Makela

Les eleccions americanes m’encanten. De sempre. Ja siguin les de Trump, Obama o Bush. Una de les meves sèries favorites de la vida és ‘El ala oeste de la Casa Blanca’ (’The west wing’). Si no l’han vist, tracta d’un magnífic retrat sobre la vida i el treball a la Casa Blanca, sempre tenint en compte que és ficció. Entenent que mai hi haurà un president tan intel·ligent i tan bon catòlic com Bartlet ni un equip tan perfecte i irreprotxable com el de la sèrie.

Tampoc hi haurà una primera dama com la senyora Abbey Bartlet (actriu que interpretava la recordada Rizzo a ‘Grease’). Dit això, si hi ha alguna cosa que em fastigueja de la Casa Blanca real és el paper de la primera dama. Sempre en segon lloc, sempre observada i sempre infravalorada. Ni tan sols la Hillary la van deixar passar de primera dama a presidenta. Ara tenim una vicepresidenta per primera vegada en la història i el seu marit ja és considerat el primer segon cavaller. El primer és el president, clar. ¿Llavors Kamala és la segona dama? Perquè la primera és la dona del president Biden, ¿no?

Notícies relacionades

¡Em sembla tot tan estúpid! No podem definir les persones per la feina que tenen les seves parelles. ¿Per què he de donar-li un títol a una senyora només pel fet d’estar casada amb algú important? ¿Per què he d’analitzar-la, criticar-la i jutjar-la per estar casada amb el president? No ho sé. El marit de la vicepresidenta, Douglas Emhoff, es defineix al seu Twitter com a pare i marit de Kamala Harris. Sembla que li agrada el lloc en què l’ha col·locat la seva dona i també diu que no dubtaria a abandonar la seva carrera si fos necessari. Suposo que això ho penses i ho dius quan el teu patrimoni és de més de sis milions de dòlars.

Ja ho veuen. Les primeres dames són talosses com la Melania o cornudes com la Hillary. En canvi, del segon cavaller es diu que està forrat i que és encantador. ¿Només us faré una pregunta, estimades lectores: ¿recordeu el nom d’alguna dona d’algun vicepresident dels EUA? ¿Alguna segona dama? Doncs això. Si hi ha una cosa més ridícula que una primera dama, és un segon cavaller. Sembla que a les dones no ens deixen brillar soles.