IDEES

Ruptures i cordes vocals

1
Es llegeix en minuts
zentauroepp55535807 icult tv 22 10 2020 pelicula   regreso a hope gap201024150909

zentauroepp55535807 icult tv 22 10 2020 pelicula regreso a hope gap201024150909

Article 715. Tinc una amiga que es dedica a investigar. Treballa en moltes branques però la seva preferida és el comportament humà, d’allà treu idees sobre productes que necessita la gent i s’alia amb emprenedors.

Sempre que parlo amb ella, acabo fascinat per la seva perspicàcia. L’altre dia em va dir que des que han tancat els bars, observa moltes ruptures de parella als parcs, nòvios que porten poc temps per compartir casa però que necessiten trobar un lloc tranquil per acabar la seva relació. Últimament em fascinen les seves teories sobre com detectar ràpidament el coronavirus. La que més m’agrada és... Gairebé us ho explico després del millor de la meva setmana.

‘Regreso a Hope Gap’ és un film preciós de William Nicholson sobre la pèrdua de l’amor

Tercer lloc. ‘On the rocks’, escrita i dirigida per Sofia Coppola (Apple Tv). El to és molt Woody Allen, i Bill Murray aconsegueix donar-li un tarannà molt interessant a un complicat personatge que busca redimir-se a través d’una infidelitat aliena.

Segon lloc. ‘Antidisturbios’, escrita per Rodrigo Sorogoyen i Isabel Peña (Movistar+). Un espectacle impressionant i adrenalític. Tot l’elenc és extraordinari, però em fascina sobretot Hovik Keuchkerian.

Primera posició. ‘Regreso a Hope Gap’, escrita i dirigida per William Nicholson. Em fascina aquesta història sobre l’equidistància que sempre vol tenir un fill en la relació amb els seus pares. Nicholson aconsegueix un film preciós sobre la pèrdua de l’amor, que enllaça amb la seva meravellosa ‘Shadowlands’. 

Notícies relacionades

I tornant a la meva amiga, la idea que més m’agrada de totes les que ha pensat per detectar ràpidament el coronavirus, és que ella creu que la gent canvia la veu quan el té i que es podria inventar un aplicació que només parlant detectés si el tens. Està completament segura d’aquest petit canvi a les cordes vocals perquè ha tingut cinc persones pròximes infectades i totes tenien els aguts diferents. 

Cada vegada estic més convençut que la solució a la nostra pandèmia arribarà gràcies a un petit descobriment d’un observador de la realitat humana. ¡Bon diumenge!

Temes:

Sèries