Al contraatac

Vacunes variades

1
Es llegeix en minuts
zentauroepp54992471 ayuso200918181843

zentauroepp54992471 ayuso200918181843 / EUROPA PRESS M FERNANDEZ POOL

Ja que som a buscar vacunes, podríem anar més enllà.

-Vacuna per als que estan incapacitats psicològicament per prendre les mesures adequades per frenar el coronavirus. Ayuso, que va arrossegant els peus, no accepta les paraules d’Illa i el Govern. El ‘Financial Times’ posa Madrid com un drap brut.

-Vacuna per deixar de penjar cartells, cartellets o cartellots a la Generalitat en ple procés electoral. Ara tindrem un Govern ‘trans’. Amb perdó.

-Vacuna perquè Junqueras i Puigdemont no estiguin a matadegolla. Es auen pitjor entre ells que amb Casado. Cansen. El PDEcat i JxCat se separen. Quin ambient.

-Vacuna perquè la dreta pugui parlar de l’indult, sense disfressar-se del Cid Campeador brandint ‘la Tizona’.

-Vacuna perquè Messi i Bartomeu puguin mantenir-se a menys de dos metres, sense que es produeixin espurnes.

-Vacuna perquè Tortell Poltrona no qualifiqui d’inadaptats ‘sodomitzadors’ els que no pensen com ell. No li fa falta.

-Vacuna antial·lèrgica de curta durada perquè el Rei pugui visitar Barcelona algun dia. Imaginin-se els hiperpatriotes d’aquí, que es tracta d’un monarca estranger. Per evitar urticàries, dic.

-Vacuna perquè Sánchez expliqui per què no ha deixat el Rei anar a Barcelona a l’entrega dels despatxos als nous jutges.

-Vacuna perquè el president Trump guareixi. Ara diu que, si guanya Biden, declararà les eleccions il·legítimes. Hauria de dir-se Adolf. Que es digui Donald és un insult per al pobre ànec.

Notícies relacionades

-Vacuna per al president Torra, que defensa a ultrança el racista i xenòfob Heribert Barrera. «Cabreta que tira a la muntanya», diria algun maliciós.

-Vacuna per al líder nord-coreà Kim Jong Un, que s’ha disculpat després que el seu exèrcit matés un funcionari sud-coreà al costat de la frontera marítima. Diuen que només van disparar el material flotant a què s’agafava l’home que anava a la deriva. Pel que sembla, l’home es va ofegar perquè va decidir no flotar. Vacunes diverses.