Canvi en el PP

CAT, el partit de Cayetana

La portaveu fulminada no només supera el seu botxí, sobretot en impertinència, sinó que es col·loca diversos metres per sobre de la resta del Congrés

1
Es llegeix en minuts
zentauroepp54531382 cayetana200817201557

zentauroepp54531382 cayetana200817201557

El nom correcte seria Cayetana Álvarez de Casado, units en el disbarat inicial i en la separació final. L’encara president del PP no pot acomiadar la seva principal aposta sense confessar la seva equivocació, perquè només va advertir l’últim dia les equivocacions que Espanya sencera va denunciar el primer dia. Pretén encertar amb les dues decisions, tot i que és possible que s’equivoqui per partida doble. I com que el consens estableix la intel·ligència superior de la portaveu popular suprimida, a ella li corresponia haver-se anticipat en la ruptura abans de patir una execució tan cruenta.

Notícies relacionades

Consumat l’acomiadament, Álvarez d’ex-Casado s’embarca en l’‘ego trip’ més gran de la contemporaneïtat. Parla del PP en primera persona, cap polític espanyol havia divagat amb tanta profusió sobre si mateix, sense trobar-hi, com és lògic, cap defecte. Per on trepitja Cayetana, no torna a créixer el dubte. La seva dialèctica imponent purifica el to definitiu dels que es miren cada dia al mirall preguntant-se per què és un altre l’habitant de la Moncloa. Està clar que el fracàs de la diputada al capdavant de les llistes del PP a Catalunya no es deu a la tradicional ceguesa de les masses. Pot atribuir-se més aviat que els humils electors se senten tan aclaparats per la personalitat flamígera d’Álvarez de Toledo que no es consideren dignes de votar-la.

La portaveu fulminada no només supera el seu botxí, sobretot en impertinència, sinó que es col·loca diversos metres per sobre de la resta del Congrés. El seu adeu, amb un estil similar al de Norma Desmond a ‘Sunset Boulevard’, confirma que fins i tot la suprema magnificència de Vox s’encongeix en presència de la diputada. Només pot prendre partit per ella mateixa en una formació creada a la seva imatge. Seguint l’estela de remarcar les inicials dels pròcers, vegeu el FAC del seu familiar Francisco Álvarez ‘de’ Cascos, les sigles del nou projecte de Cayetana Alvarez de Toledo haurien de ser CAT. Segur que no li deu fer gaire gràcia i als afectats tampoc, però la genètica peca d’inapel·lable.