L'estratègia de Torra

1
Es llegeix en minuts
27/04/2020 Torra y el sector del libro acuerdan crear una comisión de trabajo

27/04/2020 Torra y el sector del libro acuerdan crear una comisión de trabajo / GENCAT (Europa Press)

L’estratègia de Torra ja està vista. Criticar tot el que surt del Govern de Sánchez, plantejar alternatives que se suposen molt millors i simular unes competències que ara no té. Va clamar pel confinament total quan Sánchez ja havia anunciat que les mesures més severes s’anirien prenent gradualment.

Notícies relacionades

Quan ja estàvem en el confinament estricte va continuar clamant per un allargament ‘sine die’ fins que, abruptament, va exigir la sortida dels nens quan va saber que s’obriria una escletxa en la reclusió dels infants. Va córrer a presentar un pla propi per franges horàries que va provar de vendre com a exigència però, davant de l’evidència de no tenir competències, el va deixar en recomanació. Va tenir nul predicament. Ara també llança un altre pla horari general i càrrega contra les províncies. Als seus els deu agradar. Als altres els cansa fins a l’extenuació.

El problema és que aquest joc transcendeix les penes partidistes. ¿Li interessa a Catalunya veure, dia sí, dia també, el seu Govern anunciar normes inútils que només creen confusió? ¿És positiu associar Generalitat a ineficàcia i murrieria?