Al contraatac

Carta del coronavirus

«Hi ha una autonomia que diu que sola ho hauria fet millor, però m'han entregat tots els seus avis sense gairebé resistència»

1
Es llegeix en minuts
budo-gene

budo-gene

Estimat oncle SARS-CoV:

Soc el teu nebot, el coronavirus del Covid-19. Per aquí les coses són estranyes. Els humans són molt curiosos. De moment, els polítics no es posen d’acord i cadascú va al seu aire. Ara sembla que un tal Casado, si li convé, podria posar-se del costat del Govern. Però vaja, que no està clar, oncle.

Hi ha una autonomia que diu que sola ho hauria fet millor, però m’han entregat tots els seus avis sense gairebé resistència. Ells diuen que si fossin independents hi hauria menys morts i m’haurien atacat abans. Quan jo ja estava per aquí, va ser quan van inundar Perpinyà de ciutadans catalans. Gatzara vírica. Colau acusa la portaveu Budó de «misèria moral inacceptable».

El que crida l’atenció és que els viròlegs que ens ataquen també són criticats. El del Govern espanyol es diu Fernando Simón i hi ha molta gent que el posa verd a les xarxes socials. Al pobre l’he infectat. L’acusen que al principi va infravalorar la pandèmia i diuen que és un adoctrinador de nens, que està al servei del socialcomunisme, que és una marioneta, que és el Doctor Mort i un pallasso. Així tracten alguns sectors el metge epidemiòleg que lluita contra nosaltres.

Notícies relacionades

A Catalunya tenen el viròleg Oriol Mitjà, que agrada als ‘indepes’, però no a tots. Com que és un fitxatge de Torra, és víctima de les travetes entre els de Junts Per Catalunya i els d’Esquerra. Gelosia. Ha sigut fitxat pel president, quan les competències sanitàries estan controlades per ERC. Els republicans li fan el buit indissimulat. En tot cas, el famós passaport d’immunitat sembla quedar diluït. Al tal epidemiòleg Mitjà hi ha un grup que el critica duríssimament per parlar tant en castellà. Els humans són rars, rars, rars.

Bé oncle, per aquí anem bastant enfeinats i dispersos. Crec sincerament que, com a virus, serien bastant dolents. Segons els comptes humans, per calcular el nombre de virus que hi ha al planeta cal posar un 1 seguit de 31 zeros. Que s’espavilin.