IDEES

Piscines de l'Oest

1
Es llegeix en minuts
zentauroepp44531321 icult pelicula muerte en venecia200418212759

zentauroepp44531321 icult pelicula muerte en venecia200418212759

Article 688. Noto que aquesta setmana tothom ja està intentant trobar el tipus d’entreteniment que necessita per a aquest confinament. Tinc un amic que em comenta que al final ha trobat les pel·lícules que necessita veure en aquests temps. Va començar amb comèdies, va seguir amb drames i finalmentha trobat el gènere perfecte: el western. Em comenta que veure aquestes planes de John Ford l’entusiasma i li dona pau.

Una altra amiga ha decidit no apostar per un sol gènere sinó per pel·lícules en les quals l’aigua tingui protagonisme. Sigui piscina o mar. Els nedadors trobem a faltar aquest hàbitat natural i el necessitem trobar en qualsevol mitjà audiovisual.

Però potser em quedo amb el que em va explicar un tercer amic que està pensant en el present si no ja en el futur pròxim. Ell creu... Millor que us ho expliqui després del millor de la meva setmana.

Tercer lloc. Un altre cop 17escrita per Jason Filardi (Netflix). Un d’aquests films fantàstics sobre tornar a ser qui vas ser que funciona a la perfecció. Aconsegueix una cosa semblant al que aconseguien les tornades al futur i et transporta als teus propis records.

Segon lloc. ‘Aves enjauladas’ de Rozalén. Aquesta bonica veu i aquesta preciosa composició t’ajuda a volar i a somiar entre records i somnis.

Primera posició. ‘Muerte en Venecia’, escrita per Nicola Badalucco i Luchino Visconti. Un d’aquests clàssics que sempre que visiones t’entusiasma més. El context d’epidèmia de còlera que envolta la història ara té una veritat que t’emociona.

Notícies relacionades

I el meu tercer amic, ell creu que ha trobat la manera de recuperar aquests dos mesos. Ha calculat que si la resta de la seva vida es desperta cada dia 10 minuts abans, recuperarà tot el temps confinat. És feliç perquè pensa que ha trobat la solució.

És curiós com alguns busquen en el temps perdut, en el western o a les piscines, el que no en tenen. No tinc dubtes que al cap i a la fi això no tindrem fronteres mentals i serem tots més valents. ¡Feliç diumenge i molta força a tots els que lluiten!