Al contraatac

¡Que antic que és tot!

L'hospital de Sabadell està al màxim. Els efectius de l'Exèrcit de Terra ja estaven muntant les tendes quan la Generalitat va parar el procés. L'alcaldessa posa el crit al cel

1
Es llegeix en minuts
zentauroepp53007378 sabadell militares200402183014

zentauroepp53007378 sabadell militares200402183014 / EJERCITO DE TIERRA

Un espavilat ‘fake’ del Moviment República Català es queixa que, en una suposada reunió per Skype amb el Ministeri de Sanitat, no els van fer ni cas per validar uns respiradors autòctons excel·lents. Tot fals. Una amiga independentista va escoltar les dues hores de la reunió real i zero. El ronyós ‘fake’ fa un mal immens, especialment als independentistes crèduls i de bona fe. Quina cabronada. El text sembla plausible, però la imatge és un nyap. Jugar amb els sentiments en plena catàstrofe només pot fer-ho gent concebuda sòrdidament. ¡Que antic!

L’alcaldessa de Sabadell al final es va plantar. Que sí, que porti l’Exèrcit de Salamanca i que muntin les tendes a la Pista Coberta d’Atletisme de Catalunya. L’hospital de Sabadell està al màxim. Després arriba una senyora que diu que no li agrada i que el desmuntin i que millor uns plafons. ¿On són els plafons? No se sap. Els efectius de l’Exèrcit de Terra ja estaven muntant les tendes quan la Generalitat va parar el procés. L’alcaldessa posa el crit al cel i ho explica a la premsa. Des d’aquell moment i a correcuita, Exèrcit, mampares i l’hospital de campanya en marxa. Ja està bé. ¡Que antic! En un altre ordre de coses Miquel Buch diu que no van demanar ajuda a l’Exèrcit per «solidaritat» amb la resta d’Espanya, ja que aquí tenim sistemes d’emergència propis. Al final han demanat per carta metges i infermeres de l’Exèrcit.

Notícies relacionades

La Societat Espanyola de Medicina Intensiva, Crítica i Unitats Coronàries denuncia que els sedants més necessaris, com el midazolam i propofol, ja deixen de tenir reposició a les farmàcies hospitalàries. Són medicaments essencials perquè el pacient no pateixi en els processos com la intubació i per mantenir-lo sedat amb respiració mecànica a les ucis. El ministre de Sanitat nega el desproveïment. «Sense voler polemitzar amb el ministeri», metges de cures intensives discrepen i mantenen la seva actitud. El mercat internacional és un abisme ¡Que antic!

¡Ànim i coratge!