Dues mirades

Sense pau per al masclista

La lluita feminista ha fet caure l'aparentment intocable Wenstein. Convé tenir-ho present per recordar el poder de la unió

1
Es llegeix en minuts

JAVIER TORRES (AFP)

Sense pau per al masclista
Sense pau per al masclista

/

El #MeToo s’ha convertit en l’arma de milions de dones. No són pocs els que el temen. Tampoc els que el ridiculitzen. És irònic. Un moviment basat a reconèixer-se com a víctima, a dir «jo també he patit abusos, jo també he sigut assetjada», s’ha demostrat més potent que aquests cossos carregats de poder que han volgut imposar la seva voluntat. El #MeToo crida ¡ja n’hi ha prou!, però també unió, solidaritat i reconeixementHarvey Weinstein ja ha caigut, el totpoderós productor de Hollywood ha sigut sentenciat per violació.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Notícies relacionades

Ni en els seus pitjors somnis va poder imaginar que aquests cossos que creia tan febles, aquests que sotmetia sense ni tan sols remordiments, serien els que acabarien amb el seu imperi. L’ídol caigut és un avís per a tots aquells que encara creuen que poden sotmetre voluntats i cossos. Eren altres temps, venia a dir Plácido Domingo davant de les acusacions d’assetjament sexual. És cert. I aquells temps ja han acabat. No hi ha d’haver pau per al masclista.

Ens acostem al 8-M. La lluita feminista ha fet caure l’aparentment intocable Wenstein. Convé tenir-ho present per recordar el poder de la unió.