Rosalía al Sant Jordi

'Pienso en tu mirá' de mil·lennista

Potser és que he anat a massa concerts de Springsteen, però el que vaig veure amb Rosalía al Sant Jordi va ser molt avorrit. Gent lobotomitzada que pràcticament no ballava, pensant només a gravar amb el mòbil i donar enveja a les persones que no eren allà

1
Es llegeix en minuts
zentauroepp51266677 graf5189  barcelona  07 12 2019   la cantante rosal a  consa191207215924

zentauroepp51266677 graf5189 barcelona 07 12 2019 la cantante rosal a consa191207215924 / Quique Garcia

Puc dir que soc una de les afortunades que va anar al concert de Rosalía al Palau Sant Jordi. Un gran desengany es va apoderar de mi al descobrir que tot estava a punt i preparat per ser explicat i no per ser sentit. Pantalles en format vertical dissenyades per a Instagram i una artista que és capaç d’omplir un estadi de gent, però no de màgia. Potser és que he anat a massa concerts de Bruce Springsteen, però el que em vaig trobar al Sant Jordi va ser moltavorrit. Gent lobotomitzada que pràcticament no ballava, mirant el mòbil i pensant només a gravar i fer enveja a les persones que no eren allà. Tenia dos nanos d’uns 20 anys al costat que no es van aixecar ni una sola vegada. ¡Ni per anar al bar a buscar una birra! I que no paraven d’enviar whatsaps.

Molt trist. Una altra cosa que em va sorprendre, va ser veure la pista mig buida. Vaig anar a preguntar-ho i em van dir que ara els concerts eren així. Per seguretat no podien omplir la pista sencera. ¿De debò? Llavors penso en tots els concerts que he disfrutat en aquesta pista. Bruce, Madonna, Queen i Raphael.  I no puc evitar la comparació. Crec sincerament que Rosalía lluiria més al Palau de la Música que al Palau Sant Jordi. Té lletres precioses i el seu espectacle tan absolutament perfecte no lluu en una instal·lació esportiva. Si la gent no crida, si la gent no està atapeïda a la pista saltant, no té sentit fer-ho allà. Una altra decepció va ser la durada del concert, que no va arribar ni a l’hora i mitja. Al finalitzar l’última cançó,  els mil·lennials, conformistes i contents amb el seu concert gravat en vídeo, van marxar sense queixar-se. La meva amiga i una servidora ens quedem soles exigint un maleït bis. ¡Ni Madonna ens fa això! ¿De debò? Estem creant una generació de conformistes i ganduls que no saben disfrutar de la vida. El 17 de juny tinc entrades per veurePaul McCartney a l’Estadi Olímpic. Espero que els ‘momomials’ ho donem tot. Que bonic seria cantar ‘Let it be’ il·luminant l’estadi amb la llum dels encenedors. Deixin-me somiar.