PANTALLES

2
Es llegeix en minuts
ialvarez51032649 television  foodie love191122161846

ialvarez51032649 television foodie love191122161846

Woody Allen deia que li interessava el futur, perquè era el lloc on viuria el temps que li restava de vida. Parlem per tant del mes proper, ja que anar molt més enllà és del tot impredictible, excepte el vaticini que tot continuarà sent complicat.  La televisió, igual que la política, s’ha fragmentat tant que ha perdut el factor unificador que tenia i que servia per mostrar, entre altres coses, el nivell cultural comú de la societat. Ara, en els temps de la tele a la carta, hi ha estrenes constantment, però poques acaben tenint gaire importància. Hi ha tanta oferta d’històries que tothom sempre troba alguna del seu gust però alhora hi ha tantes series i tan sovint que poques són capaces de convertir-se en fenòmens capaços d’unir la societat contemplant un mateix producte. Hi ha més quantitat, però tot s’ha tornat més urgent, petit i segmentat.

Aquestdesembre s’estrenaran o tornaran almenys 17 sèries a les pantalles. Més d’una cada dos dies. I qui en vulgui estar al corrent haurà de treure temps també per a les compres, els sopars d’empresa, desplaçar-se, cuidar-se fent una mica d’esport, visitar la família i els amics, anar al cine a veure les grans estrenes de final d’any, llegir, treballar i descansar una mica de tant estrès. I després diuen que hi ha vacances de Nadal. Fals. El desembre és el mes més aclaparador de l’any .

Notícies relacionades

Apple TV estrenarà el dia 6 ‘Truth be told’, un formidable ‘thriller’ amb un càsting d’altura liderat per Octavia Spencer, Aaron Paul i Lizzy Caplan. A veure si ajuda a millorar a la de moment escassa però sonora oferta de la plataforma. Abans, el dia 4, HBO continuant amb la seva coneguda aposta pel prestigi i la qualitat presentarà l’esperada primera sèrie d’Isabel Croixet ‘Foodie love’, on es barregen dos dels elements fonamentals de les nostres vides a l’hora de disfrutar, però també en els que més cal cuidar-se per no patir: l’amor i el menjar. L’endemà, Movistar+ llançarà l’última entrega de ‘Merlí’, creada per Héctor Lozano, que presumiblement continuarà amb el mateix nivell que en etapes anteriors. També torna el dia 6 a Amazon Prime Video la tercera temporada de ‘La maravillosa señora Maisel’ , segur que ja menys sorprenent que al principi, però igual de sòlida, ben produïda i amb una protagonista estel·lar (Rachel Brosnahan).

Netflix llançarà la pel·lícula ‘Klaus’, del genial Sergio Pablos, com a gran aposta familiar de la plataforma en tot el món per a les festes nadalenques. És un llargmetratge d’animació que diu molt de la capacitat de la nostra indústria per competir en les grans lligues. El dia 20, també a Netflix, s’estrenarà ‘The witcher’, una sèrie de les qualificades com a importants. Uns dies abans, Starz estrenarà ‘Ramy’, un ‘dramedia’ creat i protagonitzat pel còmic egipcioamericà Ramy Youssef, que ens anirà explicant la seva vida i conflictes a New Jersey. I, és clar, queden els dubtes essencials: ¿hi haurà Govern? ¿Quin vestit portarà la Pedroche? I, sobretot, ¿què opinarà de tot això el nostre cunyat preferit?