Dues mirades

Indult

L'informe d'Amnistia Internacional és important. I ho serà més si en comptes d'utilitzar-lo com a arma llancívola es maneja com a argument polític

1
Es llegeix en minuts
olerin42540538 barcelona 16 03 2018   concentraci n independentista para re181017135807

olerin42540538 barcelona 16 03 2018 concentraci n independentista para re181017135807 / CARLOS MONTANYES

El judici va ser just, es va fer una interpretació «excessivament àmplia i perillosa» del delicte de sedició i els Jordis haurien de ser alliberats immediatament, aquestes venen a ser les principals conclusions d’Amnistia Internacional (AI) sobre el judici del procés.L’organització no té la clau de la presó, però la seva opinió és prou sòlida, acreditada i valuosa com per incorporar-la a la taula política.

Notícies relacionades

Sens dubte, una contundent esmena a tots els que exigien penes encara més dures per als condemnats. És possible que els qui així pensin tampoc donin cap credibilitat a Amnistia Internacional. Es comença veient cops d’Estat on no n’hi ha, es continua desacreditant els organismes internacionals que vetllen pelsdrets humans i s’acaba demanant la pena de mort, negant la violència masclista o tractant tots els immigrants com a delinqüents.

L’informe d’AI és important. I ho serà més si en comptes d’utilitzar-lo com a arma llancívola es maneja com a argument polític per als pròxims passos. Entre exigir el cel o reclamar l’infern, hi hauria d’haver l’indult.