Cifuentes a TV

La brutícia de l'espectacle

1
Es llegeix en minuts
ana-rosa-quintana-cifuentes

ana-rosa-quintana-cifuentes

L’expresidenta de la Comunitat de Madrid decideix concedir l’entrevista que durant un any i quatre mesos els madrilenys hem esperat ardentment.

Es dedica a llançar míssils. Que a Pablo Casado li han arxivat el ‘cas màster’ per estar aforat. I a ella no, per no estar-ho.

Que «s’han valgut de la feina brut de les clavegueres de l’Estat, que no tingui vostè cap dubte que en aquest assumpte hi han intervingut». ‘Oh, wait...’ ¿Cristina Cifuentes acaba de reconèixer que existeixen les clavegueres de l’Estat? ¡Cristina Cifuentes acaba de reconèixer que existeixen les clavegueres de l’Estat! I que van actuar per treure-se-la del mig en ple govern de Rajoy.

Que «per a mi Ayuso ha sigut com una germana petita». ‘Oh, re-wait...’ ¿La mateixa Isabel Díaz Ayuso que deia que la seva relació amb tu va ser com la de qualsevol altre militant? Ostres, sí... ¡aquesta mateixa! ¿La que acaba de crear un Centre d’Afers Taurins, i hi ha col·locat al capdavant, per 75.000 euros/any, Miguel Abellán, candidat al Congrés pel PP, que no va arribar al Congrés perquè ningú el va votar? ¡Aquesta!

I és que no hi ha diners per a la investigació. No hi ha diners per a guarderies. No hi ha diners per a menjadors públics. Però sí que hi ha diners per pagar amb els meus impostos que es torturi animals.

Això sí, les dels xiringuitos som nosaltres, les feminazis. ‘Wait again...’ ¿El que esmentava els xiringuitos no era el mateix que va admetre que la fundació del PP que va dirigir per 83.000 euros/any era un «xiringuito», el que va reconèixer que era innecessària?  ¡Aquest!

¿I els taronges que han pactat amb aquesta gent no eren els que deien que havien vingut a regenerar la política i a posar fi a la corrupció? Avui surten nous correus que vinculen Díaz-Ayuso amb la presidenta a la ‘trama púnica’, sembla que no s’ha regenerat res.

Notícies relacionades

¿L’expresidenta va concedir l’entrevista a un diari de prestigi? ¿A un programa conscienciat d’anàlisi política? No, ha triat un programa d’anàlisi del cor, el món rosa i els ‘realities’.

¿Una elecció sorprenent? No. Perquè ja va dir Guy Debord que vivim en la societat de l’espectacle. I no hi ha cap ‘reality’ més gran que el de la política espanyola.