Anar al contingut

Al contraatac

Sánchez, Iglesias i Rufián

JOSE LUIS ROCA

Sánchez, Iglesias i Rufián

Xavier Sardà

Avui escric l'últim article d'aquesta temporada. ¿Com serà el meu últim article d'aquí a un any?

He decidit abocar un cert cinisme en el mateix espai mental en el qual sorgeix la mala llet per tot el que passa políticament. 

Ja sabeu que la sèrie distòpica de la BBC ‘Years and years’ es refereix a com estarà el món d’aquí a uns anys. En un capítol, el panorama internacional està sumit en el caos, i Catalunya arriba a ser independent.

Avui escric l’últim article d’aquesta temporada. ¿Com serà el meu últim article d’aquí a un any?  Per poc, seria una cosa així:

Rufián, com a president de la Generalitat, anuncia que les dues hores de castellà a l’escola pública es reduiran a una, perquè els estudiants ja aprenen castellà veient el seu programa diari ‘Hola Catalunya, adeu Espanya’.  Lleu reprimenda d’Iceta.

–La diputada de Podem de La Rioja no sap votar que sí. És un problema d’aprenentatge. Des de principis d’any ha votat que no al casar-se, ha votat que no quan havia de ser operada d’apendicitis i, el pitjor, ha votat que no a rentar-se els cabells.

Pablo Iglesias fa pública una carta a la votant que li queda.

Albert Rivera acumula càrrecs a Cs: president, tresorer, director de programes, president del club de fans i recepcionista (que va ser l’últim que va dimitir).

Sánchez convoca tres eleccions generals consecutives, per si de cas. Fa més temps que està en funcions que Núria Espert.

–La productora de Toni Soler trenca el cicle espaciotemporal a l’emetre 30 hores al dia a TV-3.

Puigdemont rep un premi Grammy llatí, per la seva gira internacional amb la mateixa cançó.

–El Parlament declara Manuela Carmena persona no grata per allò del pregó i Ada Colau consulta a les bases per saber a què atenir-se.

Entretots

Publica una carta del lector

Escribe un post para publicar en la edición impresa y en la web

–A Manuel Valls li roben la cartera al carrer de Ferran i diu que els lladres catalans són de poble.  “Els de París tenen molta més classe i et roben demanant-t’ho ‘s’il vous plaît’”.

Roger Torrent, després que Esquerra no guanyés les autonòmiques, visita Barcelona per presentar ‘El Zorro 7’, en la qual interpreta el paper d’ajudant d’Antonio Banderas. Per fi Torrent rendibilitza el seu cavalleresc ‘look’ i la seva inescrutable mirada.

Jaume Asens s’adona que és indepe i decideix sortir de l’armari. “Creia que només era sobiranista, però soc indepe i puigdemonista”, ha declarat a parents i amics. La seva família ho veia venir: “Són coses que, vulguis o no, es noten”.

Que la pròxima temporada ens agafi confessats, perquè segurament no serà per prendre-la de broma.