Al contraatac

Sánchez, Iglesias i Rufián

Avui escric l'últim article d'aquesta temporada. ¿Com serà el meu últim article d'aquí a un any?

2
Es llegeix en minuts
zentauroepp45595128 madrid  24 10 18  sesion de control al gobierno en el congre190703193025

zentauroepp45595128 madrid 24 10 18 sesion de control al gobierno en el congre190703193025 / JOSE LUIS ROCA

He decidit abocar un cert cinisme en el mateix espai mental en el qual sorgeix la mala llet per tot el que passa políticament. 

Ja sabeu que la sèrie distòpica de la BBC‘Years and years’es refereix a com estarà el món d’aquí a uns anys. En un capítol, el panorama internacional està sumit en el caos, iCatalunya arriba a ser independent.

Avui escric l’últim article d’aquesta temporada. ¿Com serà el meu últim article d’aquí a un any?  Per poc, seria una cosa així:

Rufián, com a president de la Generalitat, anuncia que les dues hores de castellà a l’escola pública es reduiran a una, perquè els estudiants ja aprenen castellà veient el seu programa diari ‘Hola Catalunya, adeu Espanya’.  Lleu reprimenda d’Iceta.

–Ladiputada de Podem de La Rioja no sap votar que sí.És un problema d’aprenentatge. Des de principis d’any ha votat que no al casar-se, ha votat que no quan havia de ser operada d’apendicitis i, el pitjor, ha votat que no a rentar-se els cabells.

Pablo Iglesias fa pública una carta a la votant que li queda.

Albert Riveraacumula càrrecs a Cs: president, tresorer, director de programes, president del club de fans i recepcionista (que va ser l’últim que va dimitir).

Sánchezconvoca tres eleccions generals consecutives, per si de cas. Fa més temps que està en funcions que Núria Espert.

–Laproductora de Toni Solertrenca el cicle espaciotemporal a l’emetre 30 hores al dia a TV-3.

Puigdemont rep un premi Grammy llatí, per la seva gira internacional amb la mateixa cançó.

–El Parlament declaraManuela Carmena persona no grata per allò del pregó iAda Colau consulta a les bases per saber a què atenir-se.

–AManuel Valls li roben la cartera al carrer de Ferran i diu que els lladres catalans són de poble.  “Els de París tenen molta més classe i et roben demanant-t’ho ‘s’il vous plaît’”.

Roger Torrent, després que Esquerra no guanyés les autonòmiques, visita Barcelona per presentar ‘El Zorro 7’, en la qual interpreta el paper d’ajudant d’Antonio Banderas.Per fi Torrent rendibilitza el seu cavalleresc ‘look’ i la seva inescrutable mirada.

Notícies relacionades

Jaume Asens s’adona que és indepe i decideix sortir de l’armari. “Creia que només era sobiranista, però soc indepe i puigdemonista”, ha declarat a parents i amics. La seva família ho veia venir: “Són coses que, vulguis o no, es noten”.

Que la pròxima temporada ens agafi confessats, perquè segurament no serà per prendre-la de broma.