Dues mirades

Escaquejar-se

L'Eixample serveix per a tot. Aquesta quadrícula urbanística és un mannà per a creatius i ara és fonament de la cosa de "repartir colors" que és la manera que té el Barça de justificar la seva nova samarreta.

1
Es llegeix en minuts
aguasch48461190 deportes la nova samarreta per a la temporada 2019 20 s insp190603193138

aguasch48461190 deportes la nova samarreta per a la temporada 2019 20 s insp190603193138

Ara no ve al cas entrar en detalls, però que consti que al llarg de la vida m’he fet un tip de justificar propostes gràfiques. A posteriori. Vull dir que teníem entre mans un logotip o un símbol o un dibuix que no volia dir res i després em tocava a mi afegir-hi literatura. De la mateixa manera que als dissenyadors se’ls diu "que tingui disseny, ¿eh?", als creatius se’ls demana "literatura". Amb això no dic que jo sigui un creatiu, però sí que he fet veure que ho era. És a dir, tot es pot justificar en la vida.

També, una samarreta del Barça. O, sobretot, una samarreta del Barça. També aquesta samarreta, tan peculiar, tan croata i tan escaquejada. ¿Què tenim a mà? ¡L’Eixample! L’Eixample serveix per tot. Aquesta quadrícula urbanística és un mannà per a creatius i ara fonamenta aquesta cosa de "repartir colors" que és la manera que té el club de justificar l’invent. Exigeixo una moratòria d’almenys cinc anys abans que ningú torni a fer servir l’Eixample com a excusa. I, encara més si hi afegim el Gaudí de torn: "Si no s’ha fet abans, és la millor raó per fer-ho". ¡Déu meu, és a l'inrevés! Si no s’ha fet abans és perquè potser no calia fer-ho.

Temes:

Antoni Gaudí