Dues mirades

El millor regal

Estimats Reis Mags, alliberin els nens dels que han fet de l'Església la més colossal multinacional de la pederàstia

1
Es llegeix en minuts
zentauroepp32673292 maristas170919210801

zentauroepp32673292 maristas170919210801

Estimats Reis Mags, oblidin l’or, l’encens i la mirra. Si de veritat volen fer un gran obsequi als nens del món, alliberin-los d’aquests que tan bé adoctrinen sobre vostès, però que només ofereixen sofriment i humiliació als més petits. Aquests que prediquen sobre l’amor, la pobresa i la misericòrdia, però que han fet de l’Església la més colossal i perdurable multinacional de la pederàstia. A tots els racons han arribat les seves grapes i aquí i allà han sigut encoberts per les seves autoritats. Una complicitat que ha ferit, mutilat vides. Una assassina connivència que continua segant vides, devorant futurs.

Notícies relacionades

El Vaticà va encobrir durant 63 anys (¡63!) els abusos del fundador dels Legionaris de Crist. El prefecte de la Congregació per als Instituts de Vida Consagrada ha reconegut que se sabia des del principi que Marcial Maciel abusava sexualment de menors, també d’alguns dels fills que va tenir amb dues dones. Però hi havia massa diners en joc. En un platet de la balança hi havia el dolor dels nens. En l’altre, un colossal imperi econòmic. I la Santa Seu va escollir.

Estimats Reis Mags, encara són molts. Massa. Un de sol és massa. Si asseguren que segueixen l’estrella de la veritat, de la revelació, encarreguin-se que la llum deixi al descobert els racons de la depravació. Regalin una condemna a tots els culpables, per obra o silenci, i una infància a tots els nens.