Al contraatac

Bo per a Catalunya, dolent per als 'indepes'

Tranquils, independentistes, el president de la tolerància se n'anirà i reapareixerà l'Espanya bòrnia i ranca, que es donarà la mà amb la Catalunya rancorosa i maldient

2
Es llegeix en minuts
zentauroepp46199045 graf4254  gerona  09 12 2018   un grupo de los comit s de de181215130114

zentauroepp46199045 graf4254 gerona 09 12 2018 un grupo de los comit s de de181215130114 / DAVID BORRAT

Tranquils, independentistes, el malson s’acabarà aviat. Pedro Sánchez no guanyarà les pròximes eleccions i tot tornarà a la normalitat. Divendres que ve munteu ‘La ciutat cremada’ i li doneu una puntada de peu. Tranquils, independentistes, el malson s’acaba. Sé que us ho heu passat molt malament amb un president dialogantprogressista i propositiu, que ha donat una imatge internacional de modernitat i mà estesa cap a vosaltres.

Aquest és sens dubte un bon Govern per a Catalunya, però un mal Govern per a vosaltres. Tranquils, ‘indepes’, això durarà a tot estirar alguns mesos i tot tornarà a la normalitat que tant us complau. Aviat Espanya ensenyarà de nou les urpes perquè vosaltres pugueu ensenyar les dents. De nou el vostre marcador pujarà, però no per encerts propis, sinó pels errors de l’adversari.

Els de sempre tornaran a governar

Ja està, tranquil·litat als que heu repetit fins a la sacietat que Sánchez i Mariano Rajoy són el mateix.  Una mica de paciència als que odieu l’espanyol sense distinguos. Calma els que desitgeu la mà dura de l’Estat a les vostres patriòtiques natges. Ja falta poc. Tindreu el vostre subconscientment anhelat 155. Sánchez se n’anirà gràcies a tots vosaltres. Felicitats. Només uns mesos. Després, els de sempre governaran de nou a Espanya.

Us felicito, ‘indepes’, perquè amb la vostra animadversió a Sánchez, esteu aconseguint que el seu propi partit el culpi de tots els mals. Ja hi ha socialistes que parlend’il·legalitzar partits i del 155.  Una obra mestra. Felicitats, sobiranistes. Fins i tot el PSOE, aconseguiu monstruitzar.

Sou tan patriotes que ni penseu en els que hi ha a la presóAls presos no els anirà gaire bé un canvi de Govern, però és un preu que esteu disposats a pagar. ¿Indult?... millor màrtirs. Ara ja esteu aclimatats al passamuntanyes i a neutralitzar els MossosFeixistes i antifeixistes en dansa macabra.

Notícies relacionades

Se n’anirà Sánchez i aquí ens quedarem amb Quim Torra dejunant a MontserratQuim Torra amb els benedictins, que són, per cert, la mateixa ordre que porta el Valle de los Caídos. L’Església, sempre tan acomodatícia.

El dit, tertulians, productors i columnistes de la república en potència, podeu congratular-vos. El president de la tolerància se n’anirà per on ha vingut i la intransigència pizarriana ocuparà el seu despatx. Tranquils, tot tornarà al seu lloc. Heu sigut un ensurt majúscul per a tots vosaltres. ¿Quina cony és això d’una Espanya socialista, progressista i moderna? Ni parlar-ne. Era bo per a Catalunya, però no per als independentistes. El molt astut de Sánchez volia, a més, invertir en Catalunya i beneficiar-la en els nous Pressupostos. Encara bo que reapareixerà l’Espanya bòrnia i ranca, que es donarà la mà amb la Catalunya rancorosa i maldient.