Al contraatac

Indult caní

Sobre l'indult dels polítics presos, Vox diu de forma desinhibida el que dos líders polítics pensen i no s'atreveixen, ara per ara, a manifestar

2
Es llegeix en minuts
zentauroepp45438525 madrid  12 10 2018  acto de homenaje a la bandera nacional y181117135153

zentauroepp45438525 madrid 12 10 2018 acto de homenaje a la bandera nacional y181117135153 / JOSE LUIS ROCA

Observodos líders polítics que tenen la paraula ‘indult’a la boca, amb fruïció canina. Allà on siguin i facin el que facin, repeteixen el terme ‘indult’ fins a la sacietat i amb enorme salivació. Li pregunten al president del Govern si indultarà, si pensa indultar, o si en alguna part del subconscient creu que indultarà. Li pregunten si indultarà l’Allò, el Jo o el Superjò freudià. Pregunten si algun ministre pensa indultar, si els fills del president indultaran, o si algun familiar indirecte indultarà. Pregunten també si indultarà el president de la comunitat de veïns on vivia Pedro Sánchez.

Aquests dos líders polítics li pregunten al president si, en cas de reencarnació, indultaria. Si indultaria en la metempsicosi, en la transmigració o en el renaixement. Vaja, que si indultaria amb un altre karma. Li pregunten també si indultaria en cas d’animisme o xamanisme.  Li pregunten si indultaria si es reencarnés en una papallona de les que només viuen 24 hores, o si es reencarnés en salze ploraner.

La pregunta es vol exhaustiva i oceànica. La pregunta no admet matisos, pompes ni prosopopeies. La pregunta requereix un ‘sí’ o un ‘no’. Els dos líders preguntaires entenen que estar a l’altura institucional en un moment com el que estem vivint, passa per preguntar per l’indult una vegada i una altra.

En llenguatge popular, la tan intel·lectual pregunta ve a voler dir, més o menys, el següent:  “¿És vostè tan venut que, per rebre recolzaments per als seus Pressupostos, està disposat a cedir davant dels independentistes? ¿No s’adona que Espanya va tan de puta mare que semblem Dinamarca i que vostè crearà un conflicte territorial? Si vostè pensa indultar els polítics colpistes, llavors vostè és un colpista. Com va dir Kant. Apliquil’article 155 d’una vegada, collons. Que baixi Vox i que ho vegi”.

Vox és una formació molt interessant, perquè diu de forma desinhibida el que els dos líders canins pensen i no s’atreveixen a manifestar de moment. Als dos els agradaria redactar una llei com aquesta: “Sent així que estarà prohibit l’indult, haurà de desaparèixer la tal paraula del diccionari de la Reial Acadèmia Espanyola de la llengua”.

Notícies relacionades

Per cert, decret d’octubre de 1945, pel qual Francisco Franco concedeix un indult als condemnats (republicans) per rebel·lió militar: “Es concedeix indult total de la pena imposada, o que fos procedent imposar els responsables dels delictes de rebel·lió militar, contra la seguretat interior de l’Estat o l’ordre públic, comesos fins al primer d’abril de mil nou-cents trenta i nou, i definits en els Codis de Justícia Militar”.

Vaja, que segons els nostres polítics antiindult, Franco era un vermell maçó.