Antonella i els seus homenets

Messi, que va veure la victòria dels seus al costat de la seva dona, Thiago, Mateo i Ciro, vol ara una nena

1
Es llegeix en minuts
jcarmengol42469307 180310231756

jcarmengol42469307 180310231756

Sona bonic: «No m’arriba el cos de tot l’amor que els tinc». Això va escriure Antonella Roccuzzo com a peu de foto d’una imatge que ja és històrica i que, simplement, es podria titular perfectament Antonella i els seus quatre ‘pibes’ Antonella o Antonella 

Perquè Antonella, a més a més d’estimar desesperadament Lionel (Messi per a tothom), adora fins a l’extenuació Thiago, Mateo (de qui el papa diu que és un mala peça, perdó, pitjor, un fill de…) i l’acabat d’arribar Ciro.

Antonella sabia que la jornada ideal per posar-se a parir, per tenir el tercer fill, per paralitzar la família Messi era aquesta, la jornada en què el Barça, el líder, Messi&Cia, havien de visitar el camp del cuer. Mai abans, mai, s’havia jugat un partit en què la diferència de punts a la taula de la Lliga entre els dos contendents fos de 56 punts i, a l’acabar la nit, de 59.

Per això Antonella va fer que Ciro veiés la llum ahir, perquè el papa Messi visqués amb la intensitat que es mereix tot naixement i es quedés a la clínica protegint els seus, mentre Ter Stegen, Sergi Roberto, Piqué, Umtiti, Alba, Rakitic, Busquets, Paulinho, Coutinho, Dembélé (¡olé Dembélé, olé!) i Suárez protegien l’equip, el lideratge, el rècord (ja són 36 partits consecutius de Lliga sense perdre, només en falten dos –l’Athletic i el Sevilla—per igualar el rècord de 38 de la Reial Societat) i garantien un acostament a la gran cita de la Champions de dimecres que ve (1-1 contra el Chelsea) a l’home que els converteix en gairebé invencibles, Leo Messi Cuccittini, que així es diu el 10.

Notícies relacionades

Això sí, Leo continua tenint un deute amb la mama Antonella: li costa fer nenes. Hauria, diuen, recórrer al mètode Shettles, que sembla que és infal·lible, però que no explicarem aquí per si de cas. Això sí, Messi va dir fa uns dies a TyC Sports TV que «seguirem buscant la nena». I no és la Lliga, no. Ni la Copa, tampoc. Ni tan sols la Champions. Parlava de la filla que desitja.

PD: Jordi Alba farà bé d’anar a Montserrat i posar una espelma a la Moreneta. L’entrada descomunal, boja, assassina de Samu García per poc el deixa sense Mundial.