LA PLAGA DEL MASCLISME

'Manada' de porcs violadors

Necessitem una sentència justa per a la violació múltiple dels Sanfermines. Passen els anys. El masclisme perviu. Respectar la dona puntua poc

1
Es llegeix en minuts
 

  / EFE / VILLAR LÓPEZ

Si no se’t follen la vida, és que no hi ha hagut violació. 

7 de juliol del 2016. La van fer entrar en un portal, la van despullar i, un darrere l’altre, en vint minuts, tots cinc la van violar mentre reien i gravaven l’escena en els telèfons mòbils. Els vídeos i les fotos són un tresor per passar-s’ho molt bé per reviure la gesta a les xarxes. Quan s’estaven apujant els pantalons, li van robar el telèfon perquè ella no pogués demanar auxili. Ella no s’hi va resistir. Hauria estat contraproduent. La superioritat d’ells era evident. Va quedar en estat de xoc.

Una parella la va trobar de matinada en posició fetal, absolutament desorientada. Van trucar a la policia. Els agents municipals de Pamplona que la van atendre asseguren que no semblava pas que fingís.

Ha passat un any dels presumptes fets de la nit dels Sanfermines, que ara es jutgen a porta tancada a l’Audiència de Navarra. Els acusats de violació s’autoanomenen 'la manada' Un és guàrdia civil, i un altre, militar. Tots es declaren innocents. Només el guàrdia civil admet que va robar el telèfon a la noia. Fa tres mesos que estan en presó preventiva. 

Notícies relacionades

S’ha de ser pocavergonya per intentar demostrar que, si la jove no s’ha enfonsat en la misèria d’una depressió que li devori el futur, és que no hi va haver violació, sinó una festa consentida. Per davant, per darrere, per la boca i amb tots cinc. Es gira la situació i la víctima és acusada d’haver pogut dur posteriorment una vida massa normal, segons l’informe d’un detectiu privat contractat per la defensa dels nois. De fons hi ha la idea que si una dona surt de matinada, ja sap què li pot passar. Que el consentiment en les relacions sexuals és un detall. ¿Per a què serveix, sinó el cos d’una dona, si no és per satisfer els desitjos més animals d’un home? Total, quan s’està borratxo una violació dura no res.

Cal que la sentència sigui justa. Passen els anys. El masclisme està ben viu. Respectar les dones puntua poc.