TU I JO SOM TRES

Sandro Rey veu independència i amor

1
Es llegeix en minuts

Tot i haver convocat al seu programa ('Preguntes freqüents', TV-3) un notable grup de criatures de sintonia independentista molt similar, com la vicepresidenta del PDECat Neus Munté, el diputat de la CUP Albert Botran, el conseller Toni Comín, la vicepresidenta primera del Parlament, Anna Simó, i el secretari tercer, Joan Josep Nuet, malgrat aquesta contundent confluència, al presentador Ricard Ustrell li va quedar un dubte tremend sobre si es podrà proclamar la independència. 

Notícies relacionades

I per sortir d’aquest angoixant estat d’inquietud, al final del programa va decidir connectar amb el vident Sandro Rey. ¡Ah! Sandro és un endeví fantàstic. Té un alt percentatge d’encerts. Al juny ja va vaticinar, a l’emissora RAC-1, que en el referèndum de l’1-O guanyaria el sí i seria un èxit. Ara, a Preguntes freqüents també ha sigut rotund en les seves vidències. Després de remenar i tirar les cartes del Tarot va exclamar: «Veig que Catalunya té molt de futur. I veig que serà independent totalment; independent del tot». I agafant llavors la bola de vidre va afegir: «Però veig més coses a la bola. Veig que arriba la pau, l’equilibri, l’amor i, sobretot, la independència. Benediccions i bona nit». ¡Ah! Sens dubte la intervenció de Sandro va actuar com un bàlsam entre els presents. Devia ser reconfortant que la bola, la vidència i el Tarot avalessin les seves aspiracions. No obstant, tractant-se d’un programa produït per El Terrat, crec que els ha faltat un punt d’enginy. Amb tots els respectes pel Sandro, a qui hauria d’haver trucat Ustrell és a Buenafuente. Al Buenafuente que de cop i volta apareixia en escena amb perruca, en forma de melena, i es transformava en el doble de Sandro Rey. ¡Ahh! És una de les seves recreacions de més èxit. La seva intervenció hauria donat aquell punt d’humor, tan necessari davant tant de desassossec.

Parlant de Buenafuente, vull ressaltar l’oportuna entrevista que va fer aquesta setmana a Late motiv a una dama de qui tothom parla, però amb qui ningú s’atreveix a conversar: la senyora Constitució. «Digui’m Consti» va dir, a l’entrar, magníficament interpretada per l’actriu Olga Hueso. Va comentar: «Estic disposada a fer-me un lífting, però mai consentiré que em posin silicona als drets». Era un avís als cirurgians que volen operar-la amb urgència.