tu i jo som tres

Massatge a Belén, canya a Rufián

2
Es llegeix en minuts

Risto Mejide va acollir al seu ’Chester’ Belén Esteban (Cuatro). / MEDIASET

Va començar dient-li: «Tu ets famosa per un polvo». ¡Ah!Prometedor principi.Però de seguida li va llançar un bonic salvavides per evitar el naufragi: «De nenes que s'hagin tirat un torero n'hi ha moltíssimes. Però que faci 20 anys que estan a la televisió ¡només tu! Aquest és el gran argument per a mi». Homeeee, ¡que bé que has quedat, Risto! Però se't va oblidar descomptar, d'aquests milers de jovenetes que un dia es van tirar un torero, les que mai van voler sortir a la tele per fer del seu polvo una manera de guanyar-se la vida.

Aquest Chester in love amb Belén Esteban ha sigut una mica trampós. I com que són programes gravats de fa dies, s'editen, es poden, i queden divins. No es tractava d'assassinar Belén, hi estem d'acord. Tampoc s'ho mereix. Però, dins del jacuzzi, hi cabien bombolles amb més pes específic. Per exemple, quan li va preguntar: «¿La tele s'ha aprofitat de tu?». I ella va contestar: «A vegades sí». I van tallar de seguida.

Notícies relacionades

Llàstima. Aquest era un tema que permetia recorregut. Fent l'esmena que no és la tele, en genèric, sinó Tele 5, la que s'ha aprofitat de tan fenomenal criatura, hauria sigut instructiu conèixer els turments que corroeixen per dins l'estrella del Sálvame Deluxe. I més encara després de confessar: «Estic desitjant deixar la tele. No ara, perquè dec uns diners a Hisenda. Però en el moment que pugui, ho deixo». O sigui, que aquí hi ha un món interior i convuls que mereixia atenció. És clar que això és el que, precisament, a Tele 5 no li interessa que es digui.

Amb el convidat que va venir després, Gabriel Rufián, el paper de Risto va ser diferent. El va enxampar amb la qüestió de la jaqueta comprada a Zara, i ho va capitalitzar pràcticament com a tema únic. Més que preguntar, Risto li deixava anar sermons. Li deia, erigint-se en gran defensor de Mr. Zara Amancio Ortega«¡Has de saber que una multinacional no és una merceria! (...) ¡El consumidor és molt més poderós que el votant! (...) ¡Si no estàs d'acord amb una marca, no la portis! (...) ¡Els teus actes i les teves paraules no són el mateix! ¡Això és pecat mortal en política!». I Rufián es va anar encongint, i vam témer que li haguessin d'aplicar una bombona d'oxigen. Home, la canya al polític és molt sana. I Rufián ja és grandet: hauria de saber com mantenir la vertical, i el tipus, en una entrevista. Però la virtut de tot entrevistador que pretengui ser terrible i incisiu és saber repartir bé la mossegada. Tenir favorita el debilita.