Anàlisi

Vacances per al Pau, no per al Marc

2
Es llegeix en minuts

No ha estat fàcil per a cap d'ells. No cal dir-ho. NiRickyho ha tingut fàcil per passar del planter de la Penya a estrella a Minnesota, niIbakaha viscut un camí de roses des que va sortir de l'Àfrica fins a aterrar als Thunders d'Oklahoma, passant per Manresa, ni per aCalderónsón flors i violes mantenir-se cada nova temporada, i encara menys per aClaverés bufar i fer ampolles això de ser algú a la NBA. Però de tots, n'hi ha un per qui sento una admiració especial. I és que si hi ha una cosa que sempre m'ha sorprès deMarc Gasol ha estat la seva capacitat per superar la dificultat afegida que representa tenir com a germà el millor jugador espanyol de tots els temps.

Caràcter i tarannà

De veritat, tractar de conviure entre l'admiració que elPau sigui el teu germà, i la frustració per ser constantment comparat amb qui ni desitges arribar a superar ni mai podràs superar, ha de ser terrible. De fet, això és una cosa que pocs esportistes han aconseguit. És per aquesta raó que em fascina el tarannà que elMarcha desenvolupat per poder seguir endavant amb el seu somni de ser un grandíssim jugador.

Notícies relacionades

«Suposo que ara els meus fills em creuran quan els digui que vaig jugar a la NBA», van ser les seves declaracions després de ser nomenat fa uns dies el millor defensor de la millor Lliga del món. Genial, ¿oi? Doncs gràcies a aquest caràcter al bon jan delMarcli ha arribat el moment d'assaborir un altre dels seus grans èxits. El seu equip té l'oportunitat de ficar-se en la final de la Conferència Oest per primer cop en la seva història. Però el més curiós és que, al mateix temps, és la primera vegada en la història dels dos germansGasolen què els rols han canviat.

Mentre que els Lakers delPaufa dies que se n'han anat de vacances forçoses, els Grizzlies delMarcsegueixen en la competició. Curiós, ¿oi? AquellMarcrepudiat perIvanovical Barça (on tenia tots els números per acabar com una altra promesa frustrada) i que, després d'anar-se'n a Girona, va tenir la gran sort de formar part de la selecció guanyadora del Mundial del Japó, ha decidit que ell no vol vacances per ara. Tret d'Ibaka, tots els altres ja són per aquí. Em sap greu perSerge, però vull que aquest cop guanyi elMarc.